Aslan Ailem 1. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

Trt 1 yeni sezona gümbür gümbür geliyor. Aslan Ailem 1. Bölüm fragmanı yayınlandı! Fragmanları ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaran aile komedisi dizi Aslan Ailem yeni bölüm ne zaman?

Berfu Gürle
20 Ekim 2017 - 10:18
Yeni Bölüm

Es Film'in yapımcılığı üstlendiği dizi Aslan Ailem 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanları ile izleyenleri güldüren dizi yeni sezon beklediğini bulabilecek mi? Çekimleri Payrozköy'de yapılan dizinin yönetmenliğini Ömer Uğur üstleniyor. Usta yönetmenin yeni projesi Aslan Ailem'e geri sayım başladı. Yeni bölüm ne zaman?

17-10/20/aslan-ailem-1-bolum-basliyor.jpg

Aslan Ailem ne zaman başlıyor

Sevilen oyuncu kadrosu ile seyirciye güzel vakit geçirmeyi amaçlayan dizi Aslan Ailem 22 Ekim Pazar günü saat 20:00'da Trt 1 ekranlarında olacak.

Aslan Ailem 1. Bölüm fragmanı

Aslan Ailem 1. Bölümde neler olacak?

Diziler.com ailesi olarak Aslan Ailem 1. Bölümde neler olacak beraber inceleyelim. Vedat ailenin reisi, 4 erkek evladın babasıdır. Aslan Ailem 1. bölümünde Vedat, eşi Hatice, annesi Hayriye ve 3 erkek çocuğu ile çiftlikte yaşamaktadır. 30 yılı aşkın süredir burada yaşayan ailenin huzurlu ve sakin bir yaşantısı vardı. Murat dürüst bir polis memurudur. Sert bir mizacı olmasına karşın aslında iyi kalpli ve merhametlidir. Evin ortanca oğlu Umut daha merkezi bir yerde yaşar ve ailesini sık sık ziyaret edip, ailesiyle vakit geçirmektedir. Ailenin her bir ferdinin elinden bir iş gelirken evin en ufak ve afacan ruhlusu Mutlu, henüz bir iş sahibi olamamıştır. Tüm evlatları ve ailesiyle gurur duyan baba Vedat ise ailesiyle bu çiftlikte mutlu bir ömür sürmüştür. Taki çiftlik sahibinin kızı Burcu gelene kadar!

17-10/20/aslan-ailem-1-bolum-ne-zaman.jpg

Burcu'nun çiftliğe gelmesiyle ortalık karışır! İş adamı Tayfun Olgun'un biricik prensesi olan Burcu çok şımarık büyütülmüş ve her isteği yerine getirilmiş, rahat bir hayat sürmüştür. Burcu'nun bu masalsı hayatı babası Tayfun'un bir yolsuzluk suçlaması sonrası yurt dışına kaçmasıyla karışır. Kaderin oyunu mudur bilinmez ki evin ortancı oğlu Murat, bu yolsuzluk davasını yöneten polis memurudur ve Burcu'nun yolu Aslan ailesiyle kesişir.

Burcu'nun bir akşam Aslan ailesine yaptığı ani bir ziyaret ile işler sarpa sarar. Aslan ailesinin çiftliği boşaltmasını isteyen Burcu'nun ne dediğini yalnızca Vedat ve Hatice anlarken evin diğer bireyleri durumu anlayamaz. Burcu'nun ise bilmediği birşey vardır oda babası Tayfun ile Vedat'ın yıllar öncesinden kimsenin bilmediği bir sırlarının olması. Aslan Ailem 1. Bölümüyle 22 Ekim Pazar akşamı Trt 1 ekranlarında!

17-10/20/aslan-ailem-ne-zaman-yayinlaniyor.jpg

Aslan Ailem Oyuncu Kadrosu

Aslan Ailem oyuncu kadrosunda, Burcu Özberk, Akın Akınözü, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, İpek Özağan, Ferdi Sancar, Zerrin Sümer, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Eda Şölenci, Mehmet Şeker ve Levent Özdilek yer alıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin