Aslı Enver, Adım Farah dizisinden ayrıldı! Yerine kim gelecek?

Fox’un iddialı yapımları arasında gösterilen Adım Farah dizisinden ilk bilgiler geldi. Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak? Adım Farah dizisi oyuncuları kimler? Adım Farah dizisi konusu ne? Adım Farah dizisi hangi gün yayınlanacak? Adım Farah dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah dizisi uyarlama mı? Aslı Enver diziden ayrıldı mı?

Fox'un bu yılki iddialı yapımları arasında gösterilen ve yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturacağı Adım Farah dizisi şimdiden dikkat çekmeye başladı! 

Aslı Enver’in başrolünü oynayacağı bilinen Adım Farah dizisinin oyuncu seçimleri de hızlandı. Ancak başrol oyuncusu olan Aslı Enver'in diziden ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Geçen hafta sessiz sedasız evlenen Aslı Enver'in bebek beklediği için "Adım Farah" dizisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosuna iki önemli isim katıldı. Yapımcılığını O3 Medya’nın yaptığı The Cleaning Lady adlı diziden uyarlanan Benim Adım Farah dizisinde yeni gelişmeler yaşandı.

Adım Farah dizisi oyuncuları kimler?
FOX’ta seyirciyle buluşacak olan “Benim Adam Farah” dizisinden Aslı Enver'in ayrılmasıyla birlikte yeni bir kadın başrol arayışı başladı. Usta aktör Fırat Tanış ise eşlik edecek.

Diziye son olarak yeni bir oyuncu katıldı. Geçen yaz başında Baba dizisinden ayrılan ve “Ah Nerede” dizisinde Nil Keser’le başrol oynayan Oktay ÇubukAdım Farah”ın yeni oyuncusu oldu. Çubuk dizide Kaan karakterine hayat verecek.

Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah oyuncuları kim? Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor? Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Adım Farah  dizisi bir doktor dizisi olacak. Doktor Farah’ın oğlu amansız bir hastalığa yakalanır. Tedavisi için ise çok ciddi bir para lazımdır. Doktor Farah oğlunu tedavi ettirmek için mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalır

Adım Farah 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah 1. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Merakla beklenen dizinin tanıtımı henüz yayınlanmadı. Diziye dair tüm güncel bilgiler için bizi takip kalın!

Aslı Enver kimdir? Aslı Enver Adım Frah dizisinden neden ayrıldı?

Disney Plus’un ekran yüzlerinden biri olan Aslı Enver hem Disney Plus’a Arayış dizisini çekerken hem de Fox TV’de yayınlanacak Benim Adım Farah Oyuncu kadrosunda yer alacak. Aslı Enver 10 Mayıs 1984 de Londra da dünyaya gelmiştir. 38 yaşında olan Aslı Enver  Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri almıştır.

Hayat Bilgisi dizisi ile ilk çıkışını yakalayan daha sonra Kavak Yelleri, Suskunlar, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin ve Babil dizilerinde başarı ile boy gösteren Aslı Enver 1.68 metre boyunda ve 55 kg ağırlığındadır; bir dönem Murat Boz ile sevgili olan Aslı Enver şuanda Önder Öztarhan ile sevgilidir. Aslı Enver 2021 de ise Sen Yaşamaya Bak dizisinde çocuğu için yaşam savaşı veren bir anneye hayat vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin