Baba dizisi final yapıyor! Yapım şirketinden açıklama geldi!

Show TV'nin salı akşamları ekran gelen Baba dizisi için şok bir karar alındı. Peki Baba dizisi final mi yapıyor? Baba ne zaman final yapacak? Baba dizisi kaçıncı bölümde bitecek? Baba dizisinin kadrosunda kimler var? Baba dizisinin konusu ne? Baba dizisi neden final yapıyor?

Volkan Usta
22 Kasım 2022 - 18:51
Kültür Sanat

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Baba'dan kötü haber geldi. Dizi final mi yapıyor? İşte detaylar! 

Ay Yapım’ın başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in yer aldığı dizisi Baba bu sezon beklentilerin altında kalmıştı. Reytinglerde bir hayli düşüş yaşayan dizi için Ay Yapım flaş bir karar aldı. Yapım Baba dizisinin Aralık sonunda ekrana veda edeceğini açıkladı.

22-11/22/filbbxnwyamnayy.jpeg

Ay Yapım'dan yapılan açıklamaya göre;

“15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba  projemiz 30. bölümüyle aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilertimize teşekkür ederiz” cümlelerine yer verdi.

 
İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin