Aslı Enver ve Kerem Tunçeri aşkı sosyal medyada olay yarattı!

Sürpriz isimlerin aşk dedikodusu sosyal medyada olay yarattı.

Merve Mutlu
20 Nisan 2020 - 14:51
Magazin

Murat Boz ile yürüttüğü bir dargın bir barışık ilişkisini noktalayan güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver'in adı, Türkiye'nin eski milli basketbolcusu Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karıştı. İkiliden henüz bir açıklama gelmezken sosyal medya Tunçeri'nin ifşaları ile çalkalanmaya başladı. 

Kerem Tunçeri ve Aslı Enver sevgili mi?

20-04/20/kerem-tunceri.png

2. sayfa'nın haberine göre ilişki yaşayan Kerem Tunçeri ve Aslı Enver, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.  ortak arkadaşlarının organize ettiği bir ev partisinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen ikili, henüz ilişkilerinin duyulmasını istemiyor. Ancak bu ilişkinin duyulması ile birlikte, eski basketbolcunun sosyal medyadan fenomenlere ve modellere attığı mesajlar gün yüzüne çıktı ve tek tek ifşa edildi. 

İlk olarak sosyal medya fenomeni Beren Güney, Kerem Tunçeri'nin kendisine attığını iddia ettiği mesajları paylaştı.

20-04/20/beren.png

Beren Güney'in ardından bir başka sosyal medya fenomeni Elif Şen Azra da Kerem Tunçeri ile aralarında gerçekleştiğini öne sürdüğü konuşmaları paylaştı.

20-04/20/elif.png

Fenomen isim daha sonra Whatsapp üzerinden yapılan yazışmaların da ekran görüntüsünü paylaştı.

20-04/20/tunc.png

20-04/20/eri.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin