Kalk Gidelim dizisinden yeni dizi geliyor: "Kalk Gidelim Eve"

Kalk Gidelim dizisi yeni dizisi ile yoluna devam edecek.

Merve Mutlu
20 Nisan 2020 - 17:00
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve 3 sezondur ilgi ile izlenen Kalk Gidelim dizisinin oyuncularından, dizinin sevenlerine müjdeli bir haber geldi. Dizinin "Kalk Gidelim Eve" adlı yeni versiyonu kesintisiz olarak izleyici ile buluşacak. 

20-04/20/kalk-gidelim-dizisi.png

Koronavirüs tehlikesi karşısında alınan sosyal izolasyon tedbirleri dizi sektörünü de yakından etkiledi. Set çalışmalarının durdurulması ile birlikte Kalk Gidelim dizisinin de yeni bölümleri kesintiye uğramıştı. Alınan tedbirler kapsamında ise tüm oyuncuların kendi evlerinde çekimler yaptığı sahnelerin birleştirilmesi ile hazırlanacak olan Kalk Gidelim Eve adlı dizinin çalışmaları da başladı.

Dizinin yapımcısı Eyüp Üstün, yeni projeyle ilgili olarak, "Öncelikle, ülke olarak evde kaldığımız bu süreçte dizimizin sevenlerine müjdeyi verebiliriz. Dizimiz yeni versiyonuyla kesintisiz olarak devam edecek. 'Kalk Gidelim Eve' isimli yeni dizimizin çekimlerinde, biz oyuncularımıza teknik malzeme sağlıyoruz ve onlar da çekimlerin büyük çoğunluğunu kendi evlerinden yapıyorlar." dedi. "Bazı oyuncularımızın çekimle ilgili zorlandığı sahnelerde onlara bir arkadaşımız yardımcı oluyor. Tabi ki devletimizin belirttiği ve başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere tüm sağlık tedbirlerine uyuyoruz. Yönetmenimiz Mustafa Şevki Doğan çekim anında oyuncularımıza uzaktan görüntülü bağlanarak yönlendirmelerini yapıyor. Bizim farkımız, çekimi oyuncu yapıyor ama sahneyi yönetmenimiz yönetiyor. Biz çekimi oyuncuya bıraktık, yönetimi değil. Bence Dünyada ilk olan sistem bu.."diyen yapımcının yeni projesi Kalk Gidelim Eve, 24 Nisan Cuma akşamı 21.30'da TRT1'de başlıyor.  

20-04/20/eve.png

20-04/20/kalk-gidelim-eve.png

20-04/20/kalk-gidelim.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin