Aslı Enver'e İstanbullu Gelin'den doğum günü sürprizi!

Bugün Aslı Enver'in doğum günü. İstanbullu Gelin, başarılı başrol oyuncularının doğum gününü sürpriz bir paylaşımla kutladı! İşte o paylaşım...

Nurşah
10 Mayıs 2018 - 13:58
Kültür Sanat

Kavak Yelleri'nin Mine'si, İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı... Başarılı oyuncu Aslı Enver'in doğum günü halihazırda yer almakta olduğu İstanbullu Gelin ekibi tarafından da unutulmadı. Sevilen oyuncunun doğum gününü sürpriz bir paylaşımla kutlayan sosyal medya ekibi, anlamlı bir mesaj da yayınladı... İşte o paylaşım!

18-05/10/asli-enver-dogum-gunu.jpg

Aslı Enver'in doğum günü sürprizi

10 Mayıs 1984 doğumlu güzel oyuncu artık 34 yaşında! Aslı Enver'in doğum günü için İstanbullu Gelin ekibinin sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları tweetin içeriği ise şöyle:

Sol taraftaki dünyalar tatlısı minnoşken başlayan maceranın bir yerinde hayatımıza girdiğin için çok şanslıyız galiba...

Bizi her bölüm kendine yeniden hayran bıraktığın gibi, yaptığın her işte alkışlayanın bol, sevgi verenin daha bol olsun. İyi ki doğdun.

 18-05/10/asli-enver-dogumgunu.jpg

Aslı Enver kimdir?

10 Mayıs 1984 doğumlu olan oyuncu 34 yaşında, 1.68 boyundadır. Londra'da dünyaya gelen oyuncu 12 yaşından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunudur. 

İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2003 yılında Show Tv'de yayınlanan Hayat Bilgisi ile yaşamış olsa da güzel oyuncunun asıl parladığı yapım Kavak Yelleri'dir... Günümüze gelene dek pek çok kaliteli film ve dizide rol almıştır. 2012 yılında Birkan Sokullu ile evlenmiş ve üç senelik bir birlikteliğin ardından 2015'te boşanmışlardır.

Hazır gelmişken İstanbullu Gelin ekibinin oldukça eğlenceli sosyal medya tweetlerinden birkaçını da sizlerle paylaşalım istedik!

18-05/10/istanbullu-gelin-twitter-1525949405.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin