İstanbullu Gelin Gözde (Didem İnselel) kimdir?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in yeni karakteri Gözde (Didem İnselel) kimdir?

Nurşah
10 Mayıs 2018 - 11:54
Kültür Sanat

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı ekranların sevilen dizisi, sezon finaline yaklaştıkça yeni oyuncular ile karşımıza çıkıyor. Heyecan ve merak unsurunun her yeni bölüm ile birlikte giderek arttığı İstanbullu Gelin'in yeni karakteri Gözde (Didem İnselel) kimdir?

18-05/10/stanbullu-gelin-gozde.jpg

İstanbullu Gelin Gözde kimdir?

Gözde, Özcan Deniz'in canlandırdığı Faruk Boran karakterinin daha önceki senelerde karşısına çıkmış bir kadındır. Hırslı ve güzel bir kadın olması ile dikkatleri çeken bu yeni karakter Faruk ve Süreyya'nın aşkını bir çıkmaza sokacak gibi görünüyor.

Catering işleri yapan İstanbullu Gelin Gözde karakteri başarılı oyuncu Didem İnselel tarafından canlandırılmaktadır...

18-05/10/istanbullu-gelin-gozde-didem-inselel.jpg

Didem İnselel kimdir?

13 Temmuz 1976 doğumlu başarılı oyuncu an itibarıyla 42 yaşındadır. Tarabya Özel Dost Lisesi ve ardından Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun olmuştur. Şahika Tekand Studio Oyuncuları'ndan da eğitim almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2003 senesindeki Serseri Aşıklar adlı televizyon dizisi ile gerçekleştirmiştir. İlerleyen senelerde Kavak Yelleri adlı dizi ile büyük bir çıkış yapmış ve günümüze gelene dek çeşitli dizi ve yapımlarda kendisini göstermiştir.

Başarılı ve güzel oyuncu son olarak İstanbullu Gelin Gözde karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

İstanbullu Gelin son bölüm fragmanı 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin