ABC'nin yeni dizisi A Million Little Things'i tanıyalım!

ABC, deneme bölümü siparişi verdiği A Million Little Things için bu kez resmi dizi onayını verdi. 2018-19 sezonunda ekranlara gelecek A Million Little Things dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
10 Mayıs 2018 - 00:44
Gündem

NBC'nin Growing Up Fisher ve Truth Be Told dizilerinin arkasındaki isim DJ Nash'in senaryosunu kaleme aldığı "A Million Little Things", pilot bölümünün çekilmesinin ardından ABC'den 2018-19 sezonu için resmi dizi onayını kaptı.

ABC Studios ve Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'i ortak yapımcılığında hazırlanan dizi böylelikle Nathan Fillion'lı The Rookie, Rachel Bilson ve Eddie Cibrian'lı Take Two ve The Goldbergs spinoff'unun ardından ABC'nin yeni sezon için onayladığı yeni diziler arasına ismini yazdırmış oldu.

A MILLION LITTLE THINGS DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Daha önceden çeşitli dizilerde başrollerde izlediğimiz David Giuntoli (Eddie), Ron Livingston (Jon), Romany Malco (Rome), Allison Miller (Maggie), Christina Moses (Regina), Christina Ochoa (Ashley), James Roday (Gary), Stephanie Szostak (Delilah) ve Lizzy Greene (Sophie) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran A Million Little Things'in hikayesine bakacak olursak;

18-05/10/a-million-little-things-dizisi-abc.jpg

Nash'ın senaryosunu kaleme alıp pilot bölümünü James Griffiths'in yönettiği dizinin hikayesi 1983 yapımı The Big Chill (Yıllar Sonra) filminin tarzına benzetiliyor.

A Million Little Things; beklenmedik koşullar altında birbirine bağlanan Boston'dan bir grup arkadaşı merkezine alıyor.

Gruptakilerin bir kısmı başarıya ulaşmış, diğerleri ise kariyer ve ilişkilerinde mücadele içindedir ancak hepsinin ortak özelliği yaşam içinde sıkışıp kaldıklarını hissetmeleridir.

18-05/10/a-million-little-things-abc-1525905449.jpg

Gruptan birinin beklenmedik ölümü, diğerlerinin hayatlarını yaşamaya başlamaları için ihtiyaç duydukları uyanışı tetikleyecektir.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Nash ile birlikte Kaplan ve Dana Honor dizinin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

A MILLION LITTLE THINGS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

A Million Little Things, gelecek sezon ABC ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin