ABC'nin yeni dizisi The Rookie'den yeni detaylar! Nathan Fillion'lı ilk görsel ve teaser geldi!

ABC'nin polisiye dizisi The Rookie'den yeni detaylar geldi. Dizinin başrolü Nathan Fillion'ın karakterine dair ilk kare ve diziden ilk görüntüler de yayınlandı.

Volkan Küçükel
10 Mayıs 2018 - 00:41
Gündem

ABC, Castle dizisiyle tanıdığımız yıldız oyuncu Nathan Fillion'ın yeni dizisi "The Rookie"yi resmen duyururken, Fillion'ın dizideki karakterine dair ilk görsel ve diziden ilk görüntüler de paylaşıldı.

Castle'ın eski yürütücü yapımcı/ortak dizi sorumlusu Alexi Hawley, Entertainment One ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, The Goldbergs spinoff'unun ardından kanalın resmi olarak duyurduğu gelecek sezonki ikinci yeni dizisi oldu.

THE ROOKİE DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Hawley tarafından kaleme alınan ve gerçek bir yaşam hikayesinden ilham alınarak ekranlara uyarlanan The Rookie'de Fillion'ı Los Angeles Polis Departmanı'nın en yaşlı çaylağı John Nolan karakteriyle izleyeceğiz.

Yaşamını değiştiren bir olayın ardından rahat ve küçük kasaba hayatını bir kenara bırakıp polis olma hayalini gerçekleştirmek üzere Los Angeles'a taşınan Nolan için her şeye baştan başlamak kolay olmayacak!

18-05/10/the-rookie-nathan-fillion-1525901687.jpg

Nolan, yirmili yaşlardaki diğer çaylak polislerle çevrili tehlikeli, nükteli ve öngörülemeyen bu yeni dünyada bakalım nelerle karşılaşacak?

Ekibin en yaşlı çaylağı olarak genç polislere ve suçlulara yetişemezse kendisi dahil olmak üzere hayatları riske atabilir ya da hayat tecrübesini, azmini ve mizah anlayışını kullanarak hayatının bu yeni sayfasında oldukça başarılı olabilir.

18-05/10/the-rookie-poster.jpg

THE ROOKİE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

The Rookie'nin oyuncu kadrosunda Fillion'a Alyssa Diaz (Angela Lopez), Richard T. Jones (Wade Grey), Titus Makin (Jackson West), Mercedes Mason (Zoe Andersen), Melissa O'Neil (Lucy Chen), Afton Williamson (Talia Bishop) ve Eric Winter (Tim Bradford) gibi isimler eşlik edecek.

Hawley, Fillion, Gordon ile birlikte Michelle Chapman ve Jon Steinberg ikilisi dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturmakta. Liz Friedlander, deneme bölümünün yönetmen koltuğunda oturan isim.

THE ROOKIE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çekimlerine geçtiğimiz aylarda Los Angeles ve New York'ta başlanan dizinin ilk sezonunun bölüm sayısı ya da ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı konusunda şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil.

"The Rookie" teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin