Balçiçek İlter Jet Sosyete'ye konuk oluyor!

Olay Yeri adlı televizyon programı ile tanıdığımız Balçiçek İlter, Star Tv'nin sevilen dizisi Jet Sosyete'nin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak ekranlara gelecek!

Nurşah
09 Mayıs 2018 - 17:34
Yeni Bölüm

Gülse Birsel'in hem yazıp hem de oynadığı Star ekranlarının sevilen komedi dizisi Jet Sosyete hemen hemen her bölümünde sürpriz bir isim ile karşımıza çıkıyor. Bir pazar klasiği haline gelen eğlenceli dizinin 13 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümünde başarılı gazeteci Balçiçek İlter, konuk oyuncu olarak bizlerle olacak!

18-05/09/balcicek-ilter-jet-sosyete.jpg

Jet Sosyete'nin yeni konuğu Balçiçek İlter!

Hasibe Eren, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt gibi sevilen oyuncuları kadrosunda bulunduran Jet Sosyete, konuk olarak ağırladığı ünlüler ile de gündeme geliyor. Geçtiğimiz bölümlerde Oğuzhan Koç ve İrem Derici'nin de misafir oyuncu olarak ekrana geldiği dizinin yeni bölümünde Olay Yeri adlı televizyon programından tanıdığımız Balçiçek İlter ile karşılaşacağız. İlter'in hangi rol ile dizide yer alacağı ise henüz bizlerle paylaşılmadı...

   

18-05/09/balcicek-ilter-jet-sosyete-konuk-oyuncu.jpg

Balçiçek İlter kimdir?

16 Haziran 1973 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Notre Dame De Sion Kız Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini Ankara'da bulunan ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. 

Cosmopolitan dergisi için çeşitli çeviriler yaparak gazetecilik dünyasına atılmıştır. Aktüel Dergisi'nde kendisinden bahsettirmeye başlamış ve ilerleyen senelerde (2002) Sabah Gazetesi'nin ilk kadın yazı işleri müdürü olmuştur. Köşe yazılarında sıklıkla kadın ve çocuk hakları, özgürlük ve eşitlik konularından bahsetmiştir.

2007 senesinde Habertürk grubuna katılmıştır. Söz Sende programının yaklaşık yedi yıl boyunca sunuculuğunu yapmıştır. Son günlerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Olay Yeri adlı televizyon programı ile izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Başarılı gazetecinini Lal ve Kuzey adında ikizleri vardır.

Jet Sosyete son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin