Diriliş Belgütay kimdir? Dizideki Şaman karakterini canlandıran Şerif Bozkurt hakkında!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Şaman Belgütay kimdir? Karakteri canlandıran Şerif Bozkurt kim, daha önce hangi dizilerde oynadı? Hakkında merak edilen her şey haberimizde yer alıyor...

Nurşah
09 Mayıs 2018 - 15:53
Kültür Sanat

Diriliş Ertuğrul bu akşam 117. bölümü ile ekranlara gelecek. Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Gazi karakteri ile karşımıza çıktığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş'te Şaman Belgütay karakterini hangi oyuncu canlandırmaktadır?

18-05/09/dirilis-beltutay.jpg

Diriliş Belgütay kimdir?

Diriliş Belgütay, Moğol askeri Noyan'ın elemanıdır. Kahin ve kamdır. (Kam, o dönemdeki büyücülere verilen isimdir. Moğollar konargöçer bir topluluktur ve büyü, yaşayışlarını şekillendirir.) 

Kendisini büyü ustası olarak tanışmıştır. Ekibin baş zanaatkarı olarak görünse de özellikle karanlık büyü konusunda uzmandır. Diriliş Belgütay karakteri Şerif Bozkurt tarafından canlandırılmaktadır...

18-05/09/erif-bozkurt-kimdir.jpg

Şerif Bozkurt kimdir?

1 Mart 1979 tarihinde doğan oyuncu an itibarıyla 39 yaşındadır. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kayıp Şehir ve Babam İçin adlı dizilerde rol almıştır. Oyuncunun kadrosuna dahil olduğu son yapım ise Diriliş Ertuğrul dizisidir.

Diriliş Ertuğrul 117. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin