Sugay Hatun kimdir? Diriliş Ertuğrul'a yeni oyuncu: Oya Unustası

Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol kadın oyuncusu belli oldu! Geçtiğimiz bölümde Halime Hatun rolünü canlandıran Esra Bilgiç'in diziden ayrılmasının ardından Oya Unustası kadroya dahil oldu... Yeni oyuncu Sugay Hatun kimdir?

Nurşah
09 Mayıs 2018 - 11:23
Yeni Bölüm

Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile izleyicilerine oldukça duygusal anlar yaşattı. Sevilen karakter Halime Hatun, Osman'ın doğumu esnasında hayatını kaybetti. Başrolde yer alan Esra Bilgiç'in diziye veda etmesinin ardından yeni başrol oyuncusunun da kadroya dahil olduğu haberleri kulağımıza ulaştı. Oya Unustası kimdir?

Ertugrul'un doğan son çocuğu Osman annesiz kalınca süt annesi arayışına giren Ertuğrul Sugay Hatun ile karşılaşır. Çocuğula perişan halde gezinen Sugay Hatun ölen bebeğini gömecekken Ertuğrul ile karşılaşınca tüm hayatı değişecektir. Halime Sultan'ın diziden ayrılmasıyla başrol kadın oyuncu olan Sugay Hatun kimdir?

18-05/09/dirilis-yeni-oyuncu-oya-unustasi.jpg

Diriliş'in yeni oyuncusu Oya Unustası

Diriliş Ertuğrul bu akşam  saat 20.00'de 117. bölümü ile ekranlarda olacak! Halime Hatun'un kaybının ardından toparlanmaya çalışan Ertuğrul Gazi'yi oldukça zor anlar da bekliyor olacak. Tüm bu karmaşanın içerisinde dizideki kadın başrol oyuncusu eksikliği de bu bölümde tamamlanacak...

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan ve bir çarşamba klasiği haline gelen dizideki yeni başrol kadın oyuncu Oya Unustası olarak duyuruldu! Başarılı oyuncu en son Atv'de ekrana gelen fakat reytinglerde istenen başarıyı elde edemediği için aniden yayından kaldırılan Masum Değiliz adlı dizide yer almıştı...

18-05/09/oya-unustasi-kimdir.png

Oya Unustası kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümü mezunu olmasının yanısıra piyano da çalan oyuncu 1988 doğumludur. Öğrenciyken şan eğitimi de almıştır.

Okuldan sonra, önce Platofilm'de Ayla Algan'dan sahne sanatları ve oyunculuk eğitimi alan Oya Unusta buradaki yeteneğinin farkına varıp, daha sonra eğitimine Altan Gördüm-Vahide Gördüm çiftinin kurmuş olduğu 35,5'ta devam etmiştir. Burada Vahide Gördüm’ün sahneye koyduğu "Havhavlar ve Hevhevler" adlı çocuk oyununda görev almıştır.

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan fakat başarılı olamayan Masum Değiliz adlı dizide başrol deneyimini yaşadıktan sonra Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni kadın oyuncusu olmuştur...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin