Aslı İnandık Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara'nın yeni konuğu Aslı İnandık oldu.

Merve Mutlu
27 Ekim 2020 - 11:18
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha konuk oluyor.

20-10/27/menajer-1603791953.jpg

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve dünyaca ünlü Call My Agent adlı diziden uyarlanan dizi şu ana dek: Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy, Çağatay Ulusoy, Şükran Ovalı, Boran Kuzum, Burçin Terzioğlu, İrem Derici, Hazal Kaya gibi sevilen isimleri kendi kimlikleri ile konuk ederek büyük beğeni toplamıştı.

Aslı İnandık Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-10/27/asli-inandik.jpg

Birçok ismi konuk eden dizi her bölümüne yeni isimleri konuk etmeye devam ediyor. Sevilen dizinin konuk listesine adını yazdırmayı başaran isim Aslı İnandık oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin