Savaşçı yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Savaşçı ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
27 Ekim 2020 - 14:16
Gündem

Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan ve oldukça sevilen Savaşçı dizisinin yeni sezon akıbeti nihayet belli oldu. Dizinin yeni sezonundan merakla beklenen ilk tanıtım yayınlandı.

20-10/27/savasci.png

Limon Yapım imzası ile hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Savaşçı adlı dizi, geçtiğimiz sezonuna koronavirüs önlemleri kapsamında erken bir sezon finali ile virgül koymuştu. Yeni sezonda tüm diziler başlarken çekimlerine bile başlanamayan ve oyuncularının da habersiz olduğu gidişat sonunda belli oldu.

Savaşçı yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

20-10/27/savasci-dizisi.png

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Limon Film'in patronu Hayri Aslan Eskişehir'de çekilen Savaşçı'nın çekimlerine yakında başlanacağı açıklanmıştı. Yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı ancak yayınlanan yeni sezon tanıtımı ile dizinin devam edeceği kesinleşmiş oldu.

Savaşçı 5. sezon tanıtımı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin