Blood of Zeus ile Netflix'te yeni bir mitolojik serüven başladı! Blood of Zeus 1. sezon detayları

Kötüler saldırıya geçerken yeni bir efsane doğuyor! Castlevania yapımcılarının yeni anime serisi "Blood of Zeus" 1. sezon bölümleriyle 27 Ekim 2020 Salı günü Netflix kütüphanesine eklendi! Detaylar...

Kötüler saldırıya geçerken yeni bir efsane doğuyor!

BLOOD OF ZEUS 1. SEZON NETFLİX'TE!

Castlevania ekibinin arkasında olduğu Netflix'in yeni anime serisi "Blood of Zeus" ilk sezon bölümleriyle 27 Ekim 2020 Salı günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Antik Yunanistan'da yaşamını sürdüren sıradan bir vatandaş Heron'un, hem Zeus'un oğlu olduğunu hem de bu hayattaki amacını öğrenmesi ve dünyayı bir iblis ordusundan kurtarmak için iş başı yapmasını konu edinen yapımın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

20-10/27/blood-of-zeus-netflix.png

İlk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. sezon 1. bölüm: "Görev Çağrısı" (28 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Geçmiş Geleceği Belirler" (31 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Baskın" (27 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Bir Canavarın Doğuşu" (32 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Kaç ya da Öl" (26 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Olimpos'a Dönüş" (32 dakika)
- 1. sezon 7. bölüm: "Ölüler Tarlası" (34 dakika)
- 1. sezon 8. bölüm: "Olimpos Savaşı" (38 dakika)

BLOOD OF ZEUS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Blood of Zeus'un kısaca özeti şu şekilde: Antik Yunanistan'da Olimpos tanrıları ile titanlar arasında büyük bir savaşın eli kulağındadır. Bu esnada varoşta yaşamını sürdüren sıradan biri olan Heron, geçmişiyle ilgili gizli ve gizemli bazı gerçekleri keşfeder.

Bunun ardından alçak bir iblis ordusu karşısında hayatta kalmaya çalışan insanlığın en büyük umudu haline gelir.

20-10/27/blood-of-zeus-dizisi.jpg

Powerhouse Animation Studios yapımcılığındaki dizinin ortak yaratıcıları Charley Parlapanides ve Vlas Parlapanides ikilisi iken seslendirme kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Derek Phillips (Heron), Jason O'Mara (Zeus), Claudia Christian (Hera), Elias Toufexis (Seraphim), Mamie Gummer (Electra), Chris Diamantopoulos (Evios), Jessica Henwick (Alexia), Melina Kanakaredes (Ariana), Matthew Mercer (Hermes), Adetokumboh M'Cormack (Kofi), Adam Croasdell (Apollo).

"Blood of Zeus" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin