Zerrin Sümer Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Sefirin Kızı'nın yeni oyuncusu Zerrin Sümer oldu.

Merve Mutlu
27 Ekim 2020 - 17:23
Gündem

Başrollerinde Engin Akyürek (Sancar), Neslihan Atagül Doğulu (Nare) ve Uraz Kaygılaroğlu'nun (Gediz) yer aldığı, Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna sürpriz bir oyuncu daha dahil oldu.

20-10/27/sancar.png

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı sevilen dizi, ekranların en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı. Yüksek takipçi ve hayran kitlesine sahip olan başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılraoğlu'nu bir araya getiren dizi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Zerrin Sümer Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-10/27/zerrin-sumer.jpg

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran ve Nare ile Sancar'ın destansı aşk hikayesini konu alan dizinin kadrosuna usta oyuncu Zerrin Sümer dahil oldu. Sümer'in nasıl bir karakter canlandıracağı bilinmeyen projeye yakında bir de genç bir kadın oyuncunun dahil olacağı öğrenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin