Eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal hareket!

Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal hareket!

Merve Mutlu
27 Ekim 2020 - 17:38
Magazin

Adanalı dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteri ile adını duyuran Mehmet Akif Alakurt sosyal medyada yaptığı nefret içerikli paylaşımlarla gündeme gelmiş ve eleştirilerin odağı olmuştu. Alakurt rahat durmadı ve yine çok konuşulacak bir harekete imza attı.

20-10/27/alakurt.png

Oyuncu daha önce yaptığı bir paylaşımda; "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)" sözlerini kullanarak oldukça cinsiyetçi, kadın düşmanı ve nefret içerikli bir söyleme imza atarak gündem olmuştu. Daha sonra da "Adanalı" dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteri ile ilgili olumlu yorumlar yazan gençlere kızarak profiline “Bunlar daha uyanamadı. Maraz Ali’nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri” yazmış ve bu yorumuyla “Kurtlar Vadisi” fanı olan gençleri kızdırmıştı. Kısa bir süre sonra da , Instagram'da Türk bayrağını paylaşıp "Bu Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı değil mi?" diye yazan Alakurt yoğun eleştiri toplamıştı.

Eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal hareket!

20-10/27/mehmet-akif.png

Bir dönem Adanalı ve Sıla dizilerinde rol alan, daha sonra oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt bu kez de başka bir paylaşımla tepki çekmeyi başardı.Araç kullanırken çekildiği videoyu paylaşan Mehmet Akif Alakurt'un araç kullanırken sigara ve içki içtiği görülüyor.

20-10/27/alak.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin