Çiçek Acar Çocukluk dizisine konuk oluyor!

Çocukluk dizisine Çiçek Acar da konuk oluyor.

Merve Mutlu
27 Ekim 2020 - 17:48
Gündem

Yapımcı Fatih Aksoy'un üstlendiği ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk gibi başarılı isimlerin yanı sıra Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi başarılı çocuk oyuncuları bir araya getiren Çocukluk dizisi yoğun eleştirilerin ardından başarıyla yoluna devam ediyor.

20-10/27/ocukluk.jpg

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunde Nadim Güç'ün yer aldığı ve ismi ilk "Kimsesizler" olarak açıklanan ve daha sonra Çocukluk olarak değiştirilen dizi, daha başlamadan RTÜK incelemesine girmişti. Yapımcı Fatih Aksoy'un savunarak hakkında "Dizi izlendiğinde herkes biz de koruyucu aile olabilir miyiz diyecek. O yüzden hikâyede bir değişiklik yapmadık" sözleriyle açıklama yaptığı dizi sevilen bir ismi konuk etmeye hazırlanıyor. 

Çiçek Acar Çocukluk dizisine konuk oluyor!

20-10/27/icek-acar.png

Medyapım'ın Çocukluk dizisine bu hafta (4. bölüm) güçlü oyunculuğuyla dikkat çeken Çiçek Acar konuk oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin