Nejat İşlerli Saygı dizisi bugün başladı!

Saygı dizisi bugün yayın hayatına başladı.

Merve Mutlu
27 Ekim 2020 - 18:12
Gündem

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın buluştuğu BluTV özel yapımı Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin sanal galası dün gece gerçekleşti ve bugün öğlen saat 12.00'da yayın hayatına başladı.

20-10/27/saygiii.jpg

Açıklandığı günden beri merakla beklenen  ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin online galası geçtiğimiz akşam düzenlenmiş ve gizemli bir hikayeye açılan kapı nihayet aralanmıştı. Anti-kahraman Ercüment Çözer’in yolunun, adalet mücadelesi içindeki Savaş (Boran Kuzum) ve Helen (Miray Daner) ile kesiştiği ve yozlaşmış bir toplumdaki saygısızlıklara, haksızlıklara karşı büyük bir savaşın açılacağı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin sanal galası dikkatleri üzerine çekerken #BluTVdeSaygıVakti etiketi uzun süre Twitter Türkiye’de TT listesinde yer almayı başardı.

Nejat İşlerli Saygı dizisi bugün başladı!

20-10/27/saygi-dizisi.png

Çözer’in toplumdan ayrıştırılması gerektiğini düşündüğü kurbanına verdiği soru kitapçığı, karşısındakinin toplum içindeki davranışlarında ne kadar saygılı davrandığından, kadına şiddete ne kadar meyilli olduğuna kadar birçok konuyu sorguluyor. Çözer bu sayede saygısızların topluma ne kadar uyumlu olduğunu ölçerken aynı zamanda karşısındakinin ne kadar eğitilebilir olduğu hakkında da fikir sahibi oluyor. 12.00'da yayına giren dizi bugün de BirazSaygı etiketi ile çok konuşuldu.

20-10/27/say.png

20-10/27/saygi-3.png

20-10/27/saygi.png

20-10/27/saygi2.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin