Atatürk Dizisine İddialı Oyuncular Katılmaya Devam Ediyor

Disney+'ın Atatürk dizisi için çok iddialı bir oyuncu daha gündeme geldi. Dizide yer alacağı iddia edilen bir diğer oyuncu kim? İşte Atatürk dizisi için güncel gelişmeler.

Disney+ için geri sayımı başlatma zamanı geldi. 14 Haziran tarihinde platformun Türkiye’de yayın hayatına başladığını göreceğiz. Çok büyük ihtimalle ilk yerli dizi de Kaçış dizisi olacak. Fakat platformun şimdiden en çok ses getiren yapımı ise Atatürk dizisi oldu. Henüz resmi doğrulama bile gelmedi ama Disney+ Atatürk dizisi için çok iddialı oyuncular gündeme gelmeye devam ediyor.

En son Songül Öden’in Zübeyde Hanım rolünde oynayacağı iddiası gündeme gelen dizide şimdi de Sarp Akkaya’nın yer alacağı ortaya çıktı.

Atatürk Dizisinde Sarp Akkaya Müjdesi

Atatürk’ün hayatını konu alacağı söylenen diziye son katılan ismin Sarp Akkaya olduğu iddia edildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sarp Akkaya dizide Enver Paşa’yı canlandıracak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yer alan ve Çukur gibi çok iddialı dizilerde de boy gösterdiğini gördüğümüz ünlü isim, yine çok iddialı bir projeyle karşımıza çıkmış olacak.

Şu ana kadar Disney+’ın Atatürk dizisi için gündeme gelen isimlere bakacak olursak, dizinin çok konuşulacağını bir kez daha anlıyoruz.

22-05/13/sarp-akkaya-ataturk-3.jpeg

Tabii ki henüz oyuncular için resmi açıklamalar yok ama dizide Aras Bulut İynemli, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Songül Öden, Sahra Saş ve Berk Cankat gibi çok iddialı isimlerin yer alacağı iddiası var.

Ayrıca dizide dünyaca ünlü oyuncuların yer alacağı bile iddia ediliyor. En son gündeme gelen isim dünyaca ünlü Emma Watson olmuştu. Disney+’ın en çok ses getirecek yapımı olarak beklediğimiz dizinin yayın tarihi için ise beklemeye devam edeceğiz.

Zira dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması beklenmiyor. İlk sezonun 2023 yılında yayınlanacak ve devam sezonlarının da olacağı düşünülmekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin