Netflix drama dizisi Neumatt yayında! Konusu ne?

İsviçre yapımı drama dizisi Neumatt 1. sezonuyla Netflix'te! New Heights konusu, fragmanı, oyuncuları...

Netflix'ten bu kez İsviçre yapımı bir dizi geldi!

Julian Koechlin ve Marlise Fischer'ın rolleriyle Prix Swissperform Ödülü kazandıkları drama dizisi "Neumatt (New Heights)" bugün itibarıyla Netflix'te!

Marianne Wendt'in yaratıcısı olduğu Neumatt, 13 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

Sezon, toplam 8 bölümden oluşuyor.

NEUMATT NASIL BİR YAPIM?

Neumatt'ın konusu; ticari danışman Michi Wyss'ın, rahmetli babasının sorunlu çiftliğini miras olarak devralınca kırsaldaki geçmişiyle ve ailesinin geleceğiyle yüzleşmek zorunda kalmasını konu ediniyor.

Zürih'te hızlı bir hayatın keyfini süren ticari danışman Mick Wyss, babasının kendi hayatına son vermesinin ardından acilen aile çiftliğine dönüp işlerle ilgilenmek zorunda kalır.

Annesi Katharina, büyükannesi Trudi, kız kardeşi Sarah ve erkek kardeşi Lorenz ile birlikte Mick'in, çiftliği iflastan kurtarmak için ne yapmak gerektiğine karar vermesi gerekmektedir.

Belediye başkanı çoktan bazı planlar yapmıştır ve aileye kârlı bir teklifte bulunur.

Neumatt, şehirle kırsal arasında kalmış, çiftliklerini kurtarmaya çalışırken modern tarım ve süt endüstrisinin taleplerini karşılamaya çalışan bir ailenin hikâyesine odaklanıyor.

22-05/13/neumatt-poster.jpeg

"NEUMATT" BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 47 ila 49 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1.Bölüm: "Yıkım" (47 dk.)
- 1. Sezon 2.Bölüm: "Yatırım" (48 dk.)
- 1. Sezon 3.Bölüm: "Öz Kaynak" (48 dk.)
- 1. Sezon 4.Bölüm: "Yüksek Performanslı İnek" (49 dk.)
- 1. Sezon 5.Bölüm: "Strateji" (47 dk.)
- 1. Sezon 6.Bölüm: "Kayıp" (49 dk.)
- 1. Sezon 7.Bölüm: "Kâr" (48 dk.)
- 1. Sezon 8.Bölüm: "Geri Dönüş" (49 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; babasının ölümünden sonra Michi'nin, kız kardeşlerine yardım etmek için ailesinin çiftliğine geri dönmesine ve annelerinin, kocasının ölümünün gerçek nedenini gizlemesine tanıklık ediyoruz.

22-05/13/neumatt-afisi.jpeg

Neumatt'ın oyuncu kadrosu Julian Koechlin (Michi Wyss), Rachel Braunschweig (Katharina Wyss), Sophie Hutter (Sarah Wyss), Jérôme Humm (Lorenz Wyss), Roeland Wiesnekker (Martin Halter), Miriam Maertens (Caroline Mosse), Benito Bause (Joel Bachmann), Anouk Petri (Angelina Wyss), Nicola Perot (Döme Boveri), Judith Hofmann (Ursula Halter), Roland Bonjour (Pablo Müller), Marlise Fischer'dan (Trudi Wyss) oluşuyor.

İlk sezonun yönetmen koltuğunu Sabine Boss ve Pierre Monnard ikilisi paylaşıyor.

"Neumatt" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin