Kanal D’nin Seversin Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni yaz dizisi Seversin için yayın tarihi belli oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Seversin dizisi hakkında neler biliyoruz?

Yaz dizileri için artık sezonu açtık diyebiliriz. Sezon dizileri yavaş yavaş sezon finali yapmaya hazırlanırken, yaz dizileri için de tanıtımlar bir bir paylaşılmaya başlandı. Son olarak adını duyduğumuz yaz dizilerinden birisi de Seversin oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi için geçen hafta bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. İlk tanıtım videosunda çok fazla bilgi göremedik. Açıkçası sadece yeni bir yaz dizisi geldiğini anladık desek yeridir.

Yayınlanan ikinci tanıtım ise hem dizinin yayın tarihini ortaya çıkardı hem de nasıl bir yapım göreceğimiz konusunda daha fazla fikir verdi.

Seversin Dizisi 1 Haziran Tarihinde Başlıyor

Dizinin yayınlanan son tanıtım videosunda yayın tarihi 1 Haziran olarak açıklandı. Tam bir yaz dizisi olacak Seversin, böylece yaz başında yayın hayatını başlatmış olacak.

Dizinin gün olarak Çarşamba gününü seçtiğini görüyoruz. Fakat burada rakip dizilerden söz etmemiz çok mümkün değil.

Zira yaz dönemi, sezon dizilerinin birçoğu final yapmış olacak. Bu nedenle yaz döneminde Çarşamba günü rakipler kimler olur bunu net olarak bilemiyoruz.

Merak edenler için dizinin konusunu da bir kez daha hatırlatalım. Başrollerinde Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın yer alacağı dizi, yakışıklı oyuncu Tolga Tuna ile Asya’nın aşkını konu edinecek.

Bu yönüyle klasik yaz dizilerinden biri olacak gibi duran yapım, yine bir aşk hikayesini konu edinmiş olacak. Seversin tutacak mı yoksa ömrü kısa mı sürecek artık yayınlandığı zaman göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin