Netflix Kuş Uçuşu Dizisinin Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Netflix Kuş Uçuşu dizisi ne zaman yayınlanacak? Netflix'in yeni yerli dizi projesi olarak gelecek olan Netflix Kuş Uçuşu yapımı hakkında neler biliyoruz?

Netflix’in yerli yapımları hız kazandı. Zaten bahar aylarında birçok dizi ve film yayınlandığını gördük. Yerli yapımların hız kazandığı şu dönemde yaz aylarında da yine yerli yapım bombaları patlamaya devam edecek gibi duruyor. Zira bu kez uzun süredir beklenen Kuş Uçuşu için tarihin belli olduğu söyleniyor.

Netflix Türkiye’nin yeni yapımı, iddialar doğruysa yazın başında yayınlanmış olacak. Ortaya çıkan bilgilere bakalım.

Netflix Kuş Uçuşu Ne Zaman Yayınlanacak?

Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak.

Dizinin ilk sezonunun yayınlanması ve sonrasında da yapımıun yeni sezonlarla devam etmesi bekleniyor.

Yayın tarihi konusunda yeni bilgiler geldi ama asıl merak edilen dizinin konusunun nasıl olacağı. Bu konuda da paylaşılan detaylara bakalım.

Dizi konu olarak bir televizyon kanalında geçen hikayeyi ele alacak. Televizyon kanalında karşılaşılan kuşak çatışması üzerine gidilecek olan yapımda, yeni nesil ile bir önceki kuşak arasındaki ikilemleri göreceğiz.

22-05/13/netflix-kus-ucusu.jpg

Dizinin asıl konuşulacak kısmı ise oyuncu kadrosu olacak. Öyle ki dizide çok usta isimleri göreceğiz. Oyuncu kadrosunda Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Miray Daner ve Burak Yamantürk gibi çok iddialı oyuncuları göreceğiz.

Eğer paylaşılan tarih doğruysa yani Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran tarihinde yayınlanacaksa, o zaman çok kısa bir süre sonra Netflix dizi için ilk tanıtımları yayınlayacaktır.

Haziran ayında hangi yapımlar var tanıtımlarında da yeni diziyi görmemiz mümkün olabilir. Fragman ya da resmi bir açıklama geldiği zaman Kuş Uçuşu dizisi için yeniden değerlendirme yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin