Ateşböceği Yolu dizisi 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Firefly Lane konusu, fragmanı

Otuz yıl, iki arkadaş, müthiş bir hikâye... Netflix'in roman uyarlaması dizisi "Firefly Lane (Ateşböceği Yolu) 1. sezon bölümleri ile Netflix kütüphanesine eklendi. Detaylar...

Otuz yıl, iki arkadaş, müthiş bir hikâye... Otuz yıllık bir dostluğun olağanüstü hikâyesini izlemeye hazır mısınız...

FIREFLY LANE 1. SEZON BAŞLADI!

Kristin Hannah'ın çok satan romanından uyarlanan ve başrollerde Katherine Heigl ile Sarah Chalke'ı gördüğümüz "Firefly Lane (Ateşböceği Yolu)" dizisi 1. sezonuyla 03 Şubat 2021 Çarşamba günü Netflix platformuna eklendi.

Uyarlandığı romanın ülkemizde Pegasus yayınları tarafından yayımlandığı dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

İki sıkı dost olan Kate ve Tully'nin birbirlerine hem iyi hem de kötü zamanlarda destek olmasını, gençliklerinde kurulan sıkı bağın 40'lı yaşlara geldiklerinde de sağlamlığını korumaya devam etmesini konu edinen romantik drama dizisinin oyuncu kadrosunda Katherine Heigl (Tully Hart) ve Sarah Chalke (Kate Mularkey) dışında şu isimler rol alıyor: Ben Lawson (Ryan), Beau Garrett (Cloud), Ali Skovbye (Genç Tully), Roan Curtis (Genç Kate), Yael Yurman (Marah), Jon-Michael Ecker (Max Brody), Brandon Jay McLaren (Travis), Paul McGillion (Bud Mularkey), Chelah Horsdal (Margie Mularkey), Brendan Taylor (Mutt).

21-02/03/firefly-lane-posteri.jpg

Dizinin süreleri 48 ile 54 dakika arasında değişen ilk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Merhaba Sarı Tuğlalı Yol" (51 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Ah! Güzel Bir Şey" (51 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Dans Eden Kraliçeler" (48 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Aşk Bir Savaş Meydanıdır" (51 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Benim Tatlı Çocuğum" (48 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Kirli Çamaşırlar" (50 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Kalpsiz Tully" (48 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Evlilik" (51 dakika)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Bugün Senin Doğum Günün mü?!" (50 dakika)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Eski ve Yeni Noeller" (54 dakika)

Uyarlama senaryoyu Maggie Friedman'ın kaleme aldığı yapımın yazar ekibinde ayrıca Ilene Rosenzweig, Savannah Dooley, John Sacret Young, Marissa Lee, James Ford Jr. gibi isimler bulunuyor.

21-02/03/firefly-lane-izle.jpg

Firefiy Lane'in yürütücü yapımcı kadrosunda ise Maggie Friedman, Stephanie Germain, Katherine Heigl ve Lee Rose yer almakta.

ATEŞBÖCEĞİ YOLU 2. SEZON OLACAK MI?

Şu ana kadar Netflix ya da yapımcıların cephesinden Firefly Lane'in 2. sezonunun olacağına dair resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak serinin hayranları endişe etmesin!

Netflix, genellikle sezonun verilerini gözden geçirdikten sonra birkaç ay içinde dizilerini devam ettirip ettirmeyeceğine karar vermekte. Buna bağlı olarak Firefly Lane 1. sezonun yeterli ilgiyi görmesi halinde olası 2. sezon bölümlerini 2022 yılı içinde izleyebiliriz.

"Ateşböceği Yolu" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin