Merve Mutlu
03 Şubat 2021 - 17:32
Gündem

Survivor 2021'in 2 Şubat Salı akşamı ekrana gelen 19. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme adaylarının gönüllüler takımından çıktığı bölümde kimin elendiği merak konusu.

21-02/03/survivor-1612363209.png

Survivor'da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ikisini de ünlüler takımı kazanmıştı. İki eleme adayının da gönüllüler takımından çıktığı yarışmada 2 Şubat Salı akşamı kimin elendiği belli oldu.

Survivor son bölümde kim elendi? 19. bölümde yaşananlar...

21-02/03/duygu.png

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı ada konseyindeki oylamalarda iki eleme adayını belirlemişti. Gönüllülerde haftanın sms birincisi Poyraz oldu. Böylece Poyraz üst üste 4. hafta oylamadan birinci çıktı. Oylamada en çok oyu ikinci isim ise Dorak olarak herkesi şaşırttı. Gönüllülerde yapılan oylamalar sonucunda ilk eleme adayı Duygu, ikinci eleme adayı Poyraz olmuştu. Ancak sms oylamasında birinci olan Poyraz'ın eleme adaylığı düştü ve Ayşe'nin adını yazdı. Dora ise son aday olarak Reşat'ı belirledi. Bu haftanın eleme adayları Reşat, Duygu ve Ayşe olurken Sms sıralamasına göre elenen Duygu Serap Salman oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin