Atılay Uluışık Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı!

Teşkilat dizisine yeni bir isim daha girdi.

Merve Mutlu
02 Aralık 2020 - 13:19
Gündem

Tims&B'nin TRT için çekeceği Teşkilat adlı dizi için hazırlıklar başladı. Kasım sonunda sete çıkması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Söz dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Yağız Alp Akaydın otururken bir yandan da oyuncular belli olmaya devam ediyor.

20-12/02/t.png

İstihbarat teşkilatının kullandığı aletleri, yöntemleri, eğitimleri bire bir gösterecek olan olan Teşkilat dizisi gerçek MİT karargahını inşa ederek istihbaratçıların özel hayatlarını da konu alacak. Başrollerinde Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Çağlar Ertuğrul'un yer alacağı dizinin çalışmaları devam ediyor.

Atılay Uluışık Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı!

20-12/02/atulay.jpg

Yeni dizi Teşkilat'ın kadrosuna Mesut Akusta'nın ardından Atılay Uluışık da dahil oldu. Uluışık daha önce Bizimkiler, Yazlıkçılar ve Hürrem Sultan dizilerinde rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin