Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu!

Atiye dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
17 Ağustos 2020 - 11:10
Gündem

Başrolünde başarılı ve güzel bir ressam olan Atiye karakteri ile sevilen oyuncu Beren Saat'in yer aldığı, Netflix'te yayınlanan ve oldukça beğenilen Atiye dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu.

20-08/17/atiye.png

3. sezonunda Selma Ergeç ve çocuk oyuncu Lara Tonka'yı ağırlamaya hazırlanan dizi kadrosunda: Melisa Şenolsun, Mehmet Günsür, Tim Seyfi, Metin Akdülger ve Civan Canova gibi isimleri bir araya getiriyor.  Şengül Boybaş'ın "Dünyanın Uyanışı" kitabına dayanılarak hazırlanan ve hazırlıkları OG Prodüksiyon tarafından yürütülen dizinin çekimleri biten 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu.

Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

20-08/17/atiye-dizisi.jpg

Şengül Boybaş'ın "Dünyanın Uyanışı" kitabından uyarlanan dizi yakın zamanda Boybaş'ın dizinin ön jeneriğinde, fragman, afiş gibi tanıtımlarında eserine ve ismine yer verilmediğini iddia etmesi nedeniyle davalık olmuştu. Yoluna devam eden diziden tarih duyurusu nihayet geldi. Merakla beklenen yeni sezon 10 Eylül'de Netflix'te olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin