Suna Yıldızoğlu Çukur dizisinin kadrosuna katıldı!

Çukur dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
17 Ağustos 2020 - 10:57
Gündem

Show TV'nin fenomen dizisi haline gelen ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimleri bir araya getiren Çukur dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 

20-08/17/ukur.jpg

Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye en son İrem Sak'ın dahil olacağı ve Arık Böke Erdenet'in kuzeni Selen karakterini canlandıracağı açıklanmış ve bu gelişme büyük heyecan yaratmıştı. Ardından da Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet karakteriyle Mustafa Avkıran kadroya dahil olmuştu.

Suna Yıldızoğlu Çukur dizisinin kadrosuna katıldı!

20-08/17/suna.png

Koronavirüs salgını nedeniyle setlere ara verilmesinin ardından bir anda sezon finaline giren Çukur dizisinin 4. sezon hazırlıkları devam ediyor. Ekibin sete girmesi haberiyle birlikte bir yeni oyuncu haberi daha geldi. Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu, twitter hesabından paylaştığı görselle Çukur dizisinin yeni sezonunda yer aldığınu duyurmuş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin