Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Beren Saat'in yeni dizisi Atiye'nin yeni sezonu ne zaman?

Merve Mutlu
02 Ocak 2020 - 16:25
Magazin

Şengül Boybaş tarafından yazılan Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan esinlenilenerek hazırlanan ve başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı Atiye dizisinin ilk sezonu izleyenlerden tam not aldı. 

20-01/02/atiye-yeni-sezon.png

Çekimleri İstanbul'da ve dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de yapılan, mistik konusu ile izleyenlerde merak uyandıran ve sevişme sahneleri ile de en çok konuşulan yapımlar arasına girmeyi başaran yeni Netflix dizisi Atiye'nin yeni sezon tarihi de merakla bekleniyor. 

Atiye 2. yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

20-01/02/atiye-ne-zaman.png

Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Meral Çetinkaya, Civan Canova, Hazal Türesan, Cezmi Baskın, Melisa Şenolsun'un yer aldığı ve dijital platform olan Netflix'te yayınlanan Atiye hakkında en çok sorulan sorulardan biri de "Atiye yeni sezon ne zaman?" sorusu oldu. İkinci sezonun onay aldığı konuşulan dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı. Ancak 2019'un son günlerinde izleyici karşısına çıkan dizinin yeni sezonunun 2020 bitmeden gelmesi bekleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin