Farklı bir polisiye Deputy dizisi bu akşam başlıyor! Konusu, fragmanı, oyuncuları

Stephen Dorff'lu polisiye dizi Deputy başlıyor. Deputy nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Son olarak True Detective'in üçüncü sezonunda karşımıza çıkan Stephen Dorff'un başrolünde yer aldığı, klasik western ruhunu cesur bir özgünlükle günümüz dünyasıyla harmanlayan hikayeye sahip polisiye dizi "Deputy" 02 Ocak 2020 Perşembe akşamı Fox ekranlarında başlıyor.

DEPUTY 1. SEZON BAŞLIYOR!

Entertainment One & FOX Entertainment yapımcılığı, David Ayer (Training Day, End of Watch) ve Will Beall yaratıcılığında hazırlanan dizinin ilk bölümü "Graduation Day"in yönetmen koltuğunda da Ayer oturuyor.

20-01/02/deputy-izle.jpg

"DEPUTY" KONUSU

Peki, Deputy izleyiciye nasıl bir hikaye vadediyor? Dizinin konusu kısaca şöyle:

Dünyanın en büyük polis güçlerinden birine sahip olan Los Angeles Vilayeti Şerif Departmanı'nda seçilmiş şerifin beklenmedik ölümünün ardından vilayet tüzüğünün gizli bir kuralı makama alışılmışın dışında tarza sahip birini göreve getirir: Bill Hollister (Dorff).

Hiç beklemediği bir anda dünyanın en büyük polis güçlerinden birine liderlik etme rolüne itilen beşinci kuşak kanun adamı Bill sadece adaleti sağlamakla ilgilenen birisi olup Cade Ward (Brian Van Holt), Brianna Bishop (Bex Taylor-Klaus) ve Joseph Harris'in (Shane Paul McGhie) içlerinde bulunduğu Los Angeles'ın en iyilerinden oluşan bir ekibi komuta etmektedir.

Alışık olmadığı siyaset denizinde istemediği bir rolü üstlenen Bill kısa sürede bekleneni yapmak ile doğru olanı yapmanın iki farklı şey olduğunu öğrenir. Doğuştan gelen, kararlı adalet arayışı ise işin gerektirdiği tek becerisidir.

20-01/02/deputy-1x01-foto2.jpg

"DEPUTY" KADRO BİLGİLERİ

Dizinin oyuncu kadrosunda yukarıdaki dört ismin yanı sıra Yara Martinez (Dr. Paula Reyes), Mark Moses (Şerif yardımcısı Jerry London), Siena Goines (Rachel Delgado) gibi isimler rol alıyor.

Deputy'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise Beall ve Ayer ile birlikte showrunner Kimberly Harrison, Chris Long, Barry Schindel ve John Coveny'den oluşuyor.

"DEPUTY" TANITIM KARELERİ

20-01/02/deputy-1x01-foto1.jpg

20-01/02/deputy-1x01-foto3.jpg

20-01/02/deputy-1x01-foto4.jpg

20-01/02/deputy-1x01-foto5.jpg

20-01/02/deputy-1x01-foto6.jpg

20-01/02/deputy-1x01-foto7.jpg

"Deputy" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin