Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef'ten ilk tanıtım yayınlandı!

Sevilen oyuncunun yeni dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
02 Ocak 2020 - 12:25
Yeni Bölüm

8 bölümlük bir polisiye dizisi olarak BluTV'de başlayacak olan ve mistik türü ile fark yaratacağı konuşulan yeni dizi Alef'ten ilk tanıtım yayınlandı. 

20-01/02/alef-dizsi.png

Başrolünde Kemal karakterini canlandıran Kemal İmirzalıoğlu'nun yer aldığı ve ödüllü yönetmen Emin Alper'in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen de bir araya geliyor. İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasıyla başlayan Alef çeşitli cinayetlerin sırrını çözmekle uğraşan iki dedektifin hikayesini izleyiciye sunuyor. 

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef'ten ilk tanıtım yayınlandı:

20-01/02/alef-ilk-tanitim.png

FX ve BluTv'nin ortak projesi olan Alef dizisinden ilk tanıtım yayınlandı ve izleyicilerde büyük heyecan yarattı. 2020 yılında yayına girecek olan dizi büyük bir merakla bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin