Benimle Söyle'nin kanalı değişti!

Ekranların sevilen programı Benimle Söyle hangi kanalda?

Merve Mutlu
02 Ocak 2020 - 11:46
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen ismi, oyuncu Enis Arıkan'ın sunuculuğunda geçtiğimiz sezon yayınlanan ve oldukça sevilen yarışma programı Benimle Söyle'nin yeni kanalı belli oldu.

20-01/02/benimle-soyle.png

Dünyanın en popüler şarkı yarışmalarından 'All Together Now'dan uyarlanarak hazırlanan program, geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmuştu. Bu sezon da ekranlarda olacak olan ve Medyapım tarafından hazırlanan projenin kanalı değişti. 

Benimle Söyle hangi kanalda?

20-01/02/benimle-soyle-birce-akalay.jpg

Oyuncu Birce Akalay'ın baş jüri olduğu programda: Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, müzik prodüktörü Emrah Günkaya, stilist Çiğdem Doğu, trombon sanatçısı Su Doğan, sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, türkücü Hüseyin Kağıt, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su ve  Eylül Çekirge jüri koltuğunda oturuyordu. Kadroda değişiklik olmayacağı konuşulurken, programın yeni kanalının da Fox ekranları olacağı belli oldu. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin