Sıfır Bir filminin fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizinin filminden ilk fragman yayınlandı.

Merve Mutlu
02 Ocak 2020 - 16:31
Yeni Bölüm

blutv platformunda yayınlanan ve adından sıkça söz ettiren internet dizisi Sıfır Bir'in bir süredir merakla beklenen sinema filminden fragman yayınlandı. 

20-01/02/sifir-bir-filmi.png

Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay gibi halk arasından çıkan oyuncu kadrosu ile başarılı bir şekilde hikayesini aktaran Sıfır Bir dizisi, uzun süreli macerasının ardından geçtiğimiz yılın ortalarında final yaparak izleyicileri üzmüştü. Kadrosundan birçok kişinin ayrıldığı dizinin sinema filmi olarak çekileceği bilgisi ise izleyenleri teselli etmeye yetmişti. 

20-01/02/sifir-bir.png

10 Ocak’ta, CGV Mars Dağıtım aracılığıyla vizyona girmesi planlanan ve Kadri Beran Taşkın tarafından yönetilen filmin müziklerinde Esat Bargun ve Uğur Ateş imzası bulunuyor ve kadrosunda da Savaş Satış ve Onur Akbay’la birlikte Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Hakan Aydın, minik oyuncu Hiro Hami ve Salih İnci rol alıyor.

Merakla beklenen Sıfır Bir filminden ilgi çeken ilk fragman da nihayet yayınlandı:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin