Mucize Doktor neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Uyarlama dizi Mucize Doktor'un yeni bölümü ne zaman?

Merve Mutlu
02 Ocak 2020 - 16:35
Yeni Bölüm

Başrolünde Otistik Savant sendromlu Asistan Cerrah Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı, The Good Doctor isimli yabancı diziden uyarlanan "Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?" sorusu izleyenlerde merak uyandırdı. 

20-01/02/mucize-doktor-yeni-bolum.jpg

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi olan ve kısa sürede günün birincisi olmayı başaran Mucize Doktor, ekranlarda savaş ve şiddet olmadan, üstelik farkındalık kazandırarak da başarının mümkün olduğunu göstermek açısından büyük bir örnek teşkil ediyor. Sevilen oyuncuları bir araya getiren kadrosu ile de dikkat çeken dizi, uzun bir süre daha ekranlarda kalacak gibi görünüyor. 

Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman?

20-01/02/mucize-doktor.png

Geçtiğimiz hafta 16. bölümü izleyici karşısına çıkan Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Yeni yıla girilmesi ile birlikte kanalların reklam anlaşmalarını yenileme dönemleri de geldiği için diziler ekranlarda olmayacak. Mucize Doktor'un 17. bölümü ise 9 Ocak Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin