HBO Max roman uyarlaması genç yetişkin dizisi The Beach için düğmeye bastı!

Erin Cardillo, Richard Keith ve Julie Plec üçlüsü Melissa de la Cruz'un Beach Lane romanının dizi uyarlaması için bir araya geldi. The Beach dizisi hakkında ilk bilgiler...

Birkaç ay içinde hizmete açılacak yeni dijital platform HBO Max yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

"BEACH LANE" ROMANI DİZİ OLUYOR!

New York Times'ın çok satan yazarlarından Melissa de la Cruz'un "Beach Lane" genç yetişkin romanının "The Beach" ismindeki dizi uyarlaması için düğmeye basıldı.

Life Sentence yaratıcıları Erin Cardillo & Richard Keith ve sahibi oldukları In Good Company yapım şirketi, Legacies yaratıcı/yürütücü yapımcısı Julie Plec, Alloy Entertainment, Everheart Productions ve Warner Bros. TV'nin arkasında olduğu dizi projesinin konusuna bakacak olursak;

20-01/02/the-beach-dizisi.jpg

"THE BEACH" KONUSU

Uyarlama senaryosunu Cardillo ve Keith ikilisinin birlikte kaleme aldıkları The Beach'in hikayesi; Hamptons'ın lüks konaklarında çalışan üç yerel gencin, büyülü bir yaz sezonu boyunca seçkin plaj kulüpleri ve nefes kesici teknelerde, yaz sezonu için şehirden kaçan varlıklı ailelelerle yaşamlarının ve kalplerinin gittikçe iç içe geçmesine odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ DİKKAT ÇEKİCİ İSİMLER

Warner Bros. TV yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Cardillo, Ketih, Plec ile birlikte Alloy Entertainment'tan Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Everheart Producitons'tan Jenna Dewan'dan oluşuyor.

20-01/02/hbo-max.jpg

Her ikisi de The CW kanalında yayınlanan Significant Mother (2015) ve Life Sentence (2018) dizilerinin ortak yaratıcıları olan Cardillo ve Keith ayrıca Netflix/WBTV'nin Fuller House dizisinin ikinci sezonunda yürütücü yapımcı olarak görev yaptılar. 2000'li yılların ortalarında Warner Loughlin Studios'ta oyunuluk derslerinde tanışmalarından bu yana çeşitli projelerde iş birliği yapan ikili 2013 New York Televizyon Festivali'nde We're Your Parents ile senaryo ödülü de kazanmışlardı.

The Beach dizisinin senaryo yazım aşaması devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin