Atiye dizisinin 3. sezonunda değişiklik yaşanacak!

Sevilen dizi Atiye'nin 3. sezon planlamasına başlandı.

Merve Mutlu
20 Mayıs 2020 - 09:47
Gündem

Başrolünde Atiye karakteri ile ekranların sevilen ismi Beren Saat'in yer aldığı, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger, Civan Canova, Tim Seyfi gibi başarılı ve sevilen isimlerin de yer aldığı Atiye dizisinin yeni sezon çalışmaları devam ediyor. 

20-05/20/atiye-yeni-sezon.jpg

Evlilik hazırlığı içerisinde olan Atiye, başarılı ve genç bir ressamdır. Farkında bile olmadan sürekli aynı şeyi resmeden bu kadının, dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de bulunan ve daha önce hiç görmediği bir sembolü çizdiğini fark etmesi ile geçmişle bağlantısını keşfettiği Netflix dizisi ilk sezonu ile izleyicilerden tam not almıştı. 

Atiye dizisi yeni sezon değişikliği!

20-05/20/atiye-dizisi.jpg

Başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin 3. sezon hazırlıkları, koronavirüs salgını nedeniyle yavaşlamıştı. OGM Pictures imzalı dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belirsizliğini korurken,  dizinin 3. sezonunu Burcu Alptekin yönetecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin