Batwoman dizisinde şok gelişme! Başrol değişiyor!

Süper kahraman dizisi Batwoman'da Ruby Rose kadrodan çıktı! Yeni sezonda Batwoman'a yeni bir oyuncu hayat verecek! Detaylar...

Koronavirüs salgını nedeniyle erken sezon finalini bu hafta gerçekleştiren ve ikinci sezon öncesi araya giren "Batwoman" dizisiyle ilgili şok bir gelişme yaşandı!

SÜRPRİZ GELİŞME! RUBY ROSE "BATWOMAN"DAN AYRILDI!

Ana karakter Kate Kane/Batwoman'a hayat veren aktris Ruby Rose diziden ayrıldı!

Rose, ayrılık gelişmesi hakkında yaptığı açıklamada "Gelecek sezon Batwoman'a dönmeme konusunda çok zorlayıcı bir karar verdim. Hem Vancouver hem de Los Angeles’ta oyuncular, tüm ekip ve yapımla ilgilenen herkese son derece saygı duyduğum için çok kolay aldığım bir karar değildi.

Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Caroline Dries'e sadece bu inanılmaz fırsatı sundukları için değil, beni muhteşem bir şekilde yarattıkları DC evrenine davet ettikleri için de minnettarım. Diziye çok şey katan ve bana her zaman inanan Peter Roth ve Mark Pedowitz ile Warner Bros. ve The CW'daki tüm takıma teşekkür ederim. Birinci sezonu başarılı kılan herkese teşekkür ederim, gerçekten minnettarım" ifadelerini kullandı.

20-05/20/ruby-rose.jpg

RUBY ROSE DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Hikayesinin merkezinde bir eşcinsel karakterin yer aldığı, çizgi romandan uyarlanan ilk süper kahraman dizisi olma özelliğini taşıyan Batwoman'a 2018 yazında yapılan duyuru ile katılan Orange Is the New Black'in eski oyuncularından Rose, genç kitlenin cinsel kimliklerini saklamaması temasına sahip ve Youtube'da 25 milyonun üzerinde görüntülenen Break Free isimli kısa filmiyle de bilinen; bunun yanında lezbiyen olduğunu asla gizlemediği üzerine söylemleriyle sık sık gündemde olan bir isim.

Rose ya da Batwoman yapımcılarının cephesinden ayrılık nedeni ile ilgili bir açıklama gelmemiş olsa da kaynaklara göre ayrılığın nedeni bazı kesimlerin düşündüğü gibi Rose'un ilk sezon çekimleri sırasında ameliyat olmasını gerektiren set kazası ya da bunun etkileri değil.

YENİ BATWOMAN YİNE BİR LGBTQ OYUNCU TARAFINDAN CANLANDIRILACAK

Berlanti Prods. ve WBTV'nin ortak basın açıklamasında ise ilk sezondaki başarıya katkılarından dolayı Warner Bros. Television, The CW ve Berlanti Productions olarak Ruby'e teşekkür ettikleri ve onun için en iyisini diledikleri ifade edilirken; karakteri canlandırmaya devam edecek olan yeni aktrisin yine bir LGBTQ oyuncu olacağı vurgulandı.

20-05/20/ruby-rose-batwoman-ayrilik.jpg

BATWOMAN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni başrole sahne olacak Batwoman'ın ikinci sezonu yapımcıların ve kanalın mevcut planlamasına göre 2021'in Ocak ayından önce ekranlarda olmayacak.

Batwoman | Inside: O, Mouse! | The CW

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin