Hastane dizisi The Resident'ın 4. sezonu için önemli gelişme!

Fox'un popüler hastane dizisi The Resident devam edecek mi sorusu cevabını buldu! Yayıncı kanal The Resident için 4. sezon onayını verdi! Detaylar...

Fox kanalının istikrarlı izlenme oranlarına sahip medikal draması "The Resident"ın geleceği için karar çıktı!

THE RESIDENT 4. SEZON ONAYI RESMİLEŞTİ!

Matt Czuchry ve Emily VanCamp'lı hastane dizisi, duyurulan yeni sezon onayı kararına bağlı olarak 4. sezonu ile ekranlarda olmaya devam edecek.

24 Eylül 2019'da başlayan The Resident'in üçüncü sezonu, dünya genelinde etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle planlanandan biraz erken olarak 07 Nisan 2020'de 20. bölümüyle sonlanmıştı.

20-05/20/the-resident-4-sezon.jpg

THE RESIDENT'IN MEMNUNİYET VEREN REYTİNGLERİ

Üçüncü sezonuyla, Amerikan ulusal kanal dizileri içinde izlenme oranları açısından 18-34 yaş kategorisi içinde ilk 10 dizi içinde yer alan The Resident, tüm platformlardan gelen rakamlarla birlikte bölüm başına yaklaşık 10 milyon izleyici tarafından takip edildi.

Chastain Memorial Hastanesi'ndeki bir grup doktorun kişisel ve profesyonel hayatlarında karşılaştıkları zorlukları ele alan dizinin oyuncu kadrosunda Czuchry, VanCamp, Bruce Greenwood, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Malcolm-Jamal Warner, Jane Leeves ve Morris Chestnut gibi isimler yer alıyor.

20-05/20/the-resident-1589926789.png

The Resident'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Todd Harthan, ortak yaratıcı Amy Holden Jones, Rob Corn, Antoine Fuqua, David Boorstein, Oly Obst ve Elizabeth Klaviter'den oluşuyor.

"The Resident" (Fox) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin