Motherland: Fort Salem 2. sezon olacak mı? Freeform kanalı duyurdu!

Cadı temalı Motherland: Fort Salem dizisinin geleceği belli oldu! Yayıncı kanal diziye resmi 2. sezon onayını verdi! Yeni sezon detayları...

Fort Salem'in cadıları geri dönecek!

MOTHERLAND: FORT SALEM YENİ SEZONU İLE DEVAM EDECEK!

Freeform'un cadı dünyasına farklı bir bakış atan dizisi "Motherland: Fort Salem" resmi 2. sezon onayını aldı!

18 Mart 2020'de başlayan on bölümlük ilk sezonunu 20 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanacak "Witchbomb" bölümüyle tamamlayacak olan Motherland: Fort Salem'in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ilerleyen aylarda duyurulacak.

20-05/19/motherland-fort-salem-twitter.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 312,000 izleyici ortalaması ile vasat bir grafik çizen dizi; yeni sezon onayını DVR (sonradan izleme) ve Freeform app ile Hulu gibi dijital platformlardan gelen rakamların memnun edici seviyede olması sayesinde aldı.

LYNE RENEE'Yİ DAHA ÇOK GÖRECEĞİZ!

Yeni sezon hakkında yapılan açıklamalardan birisi oyuncu kadrosu ile ilgili. ABD'nin cadılardan oluşan birliğinin komutanı ve Fort Salem'in sorumlusu General Sarah Alder karakterine hayat veren Lyne Renee'nin ikinci sezon için kadrolu oyuncu statüsüne yükseltildiği duyuruldu. Buna göre izleyicilerin yeni sezonda bu karakteri daha fazla göreceklerini söyleyebiliriz.

20-05/19/motherland-fort-salem-freeform.jpg

"MOTHERLAND: FORT SALEM" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Hikayesi; 300 yıl önce gerçekleşen anlaşmaya dayanarak cadılara zulmedilmeye son verilmiş kadın egemenliğindeki alternatif günümüz ABD'sinde geçen ve ülkeleri için savaşmak amacıyla eğitim gören üç genç cadıya odaklanan Motherland: Fort Salem'in oyuncu kadrosunda Taylor Hickson (Raelle Collar), Amalia Holm (Scylla), Demetria McKinney (Anacostia Quartermaine), Jessica Sutton (Tally Craven), Ashley Nicole Williams (Abigail Bellweather), Lyne Renée (General Sarah Alder) gibi isimler yer alıyor.

20-05/19/motherland-fort-salem-izle.jpg

Eliot Laurence'in yaratıcısı olduğu yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Laurence ile birlikte Will Ferrell, Adam McKay, Kevin Messick, Steven A. Adelson, Erin Maher, Kay Reindl ve Bryan Q. Miller yer alıyorlar.

20-05/19/motherland-fort-salem-sezon-2-poster-1589919903.jpg

"Motherland: Fort Salem" (Freeform) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin