Martin Freeman'lı Breeders dizisinin geleceği belli oldu! 2. sezon gelecek mi?

Breeders 2. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu! FX ve Sky ortaklığındaki diziye yeni sezon onayı çıktı! Detaylar...

Martin Freeman ve komedi severlere müjde! FX & Sky ortak yapımı "Breeders" dizisine resmi 2. sezon onayı çıktı!

BREEDERS 2. SEZONU İLE DEVAM EDECEK!

Dizinin 02 Mart - 27 Nisan 2020 tarihleri arasında yayınlanan ilk sezonu 10 bölümden oluşurken; yeni sezon bölüm sayısı ve başlangıç tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

FX Entertainment Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada "Breeders'in yaratıcı kadrosunun ve yetenekli ekibinin ilk sezonda ortaya çıkardığı her şey ile gurur duyuyor ve bizi ikinci sezonda nelerin beklediği konusunda sabırsızlanıyoruz. Dizinin modern ebeveynliğin zorluklarına karşı dürüst ve esprili yaklaşımı hayranlardan takdir görürken izleyiciler arasında yankı uyandırdı" ifadelerini kullandı.

20-05/19/breeders-dizisi.jpg

Ortak yaratıcılardan Chris Addison "Ebeveynlik travmasının yeni bir sezonu için Paul ve Ally'nin kendilerine biraz daha işkence etmemize izin vermelerinden dolayı heyecan duyuyoruz! Bu tamamen, anlatmaktan heyecan duyduğumuz hikayenin daha fazlasına sahip olduğumuzdan ve kesinlikle sadece bizim için ücretsiz terapi olduğu için değil. Bunu açıkça inkar ediyorum”; diğer yaratıcı isim Simon Blackwell "FX, Sky, yapım ekibimiz, mürettebatımız ve muhteşem oyuncu kadromuzun fantastik bir yaratıcı deneyimi olan Breeders'in ilk sezonunu yapabilmek heyecan vericiydi" ifadelerini kullanırken başroldeki Freeman ise Breeders'in yeni bir sezonunu çekecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, bir sonraki sezonun daha iyi olacağını düşündüğünü ve ekiple çalışmanın kendisi için büyük bir zevk olduğunu dile getirdi.

BREEDERS NASIL BİR DİZİ? KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Ebeveynlik komedisi olarak nitelendirilen Breeders'in hikayesinin ana teması ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanıyor. Dizi; çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilirken her bölümde aileyi farklı sorunlara karşı mücadele verirken izliyoruz.

20-05/19/breeders-fx.jpg

Oyuncu kadrosunda Freeman'a Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), George Wakeman (Luke), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren) ve Stella Gonet (Leah) gibi isimler eşlik ediyorlarlar.

Avalon Television (Last Week Tonight with John Oliver, Catastrophe) yapımcılığında hazırlanan Breeders'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Simon Blackwell (Veep, The Thick of It), Chris Addison, Martin Freeman, Michael Wiggs, Richard Allen-Turner, Toby Welch, David Martin, Jon Thoday, Rob Aslett'ten oluşuyor.

"Breeders" (FX) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin