Atiye Ozan (Metin Akdülger) kimdir?

Netflix'in yeni dizisi Atiye'nin konusu kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 16:32
Yeni Bölüm

Dünyanın en eski yerleşim yeri olan Göbeklitepe'de çekilen ve mistik konusuyla olduğu kadar oyuncuları ile de dikkat çeken Atiye'nin Ozan'ı kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler.. 

Atiye Ozan kimdir?

19-12/27/ozan.png

Ozan Yılmaz Atiye'nin sevgilisidir. Atiye'ye deliler gibi aşık olan Ozan aynı zamanda karanlık bir iş insanı olan Serdar Yılmaz'ın da oğludur ancak babasının işleri ile ilgisi yoktur. Atiye'yi kaybetmekten oldukça korkan Ozan sözünü geçirmeyi de seven kontrolcü biridir ve Erhan'ı Atiye'den uzak tutmak için elinden geleni yapar. Ancak başarılı olamayacaktır. Atiye geçmişi ile yüzleşirken Ozan'dan da uzaklaşır. Atiye'nin kaybolması ile de bir hata yapar ve Atiye'nin kardeşi Cansu ile beraber olur..

Atiye dizisinde Ozan karakterini Metin Akdülger canlandırmaktadır. 

Metin Akdülger kimdir?

19-12/27/metin.jpg

1988 yılında Bursa'da göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Tiyatroya başlamadan önce arkadaşlarıyla kısa filmlerle uğraştı. 2006'da Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaya başladı. 2010'da Seni Aptal Romeo adlı tiyatro oyunuyla tiyatroya adımını attı 2011 yılında bölümünden mezun oldu.

2011 yılında ilk sinema deneyimini yaşadı. İlk filmi Genco Tanay Ülgen'in yönettiği Kahraman filmidir. Aynı sene Zeytin Zamanı adlı tiyatro gösterisinde yer aldı. 2012 yılında kendini geliştirmeye başlayan Metin Akdülger, Coşku Cem Akkaya ve Merve Taşkan'dan oyunculuk eğitimi dersleri aldı. 2012'de Craft Tiyatro bünyesinde Kaset oyunuyla kariyerine devam etti. 2013 yılına gelindiğinde asıl çıkışını Ali Bilgin'in yönettiği Medcezir dizisiyle yakaladı. Dizide canlandırdığı Orkun karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Yakaladığı başarıyı Ahmet Küçükkayalı'ın Bensiz adlı filmiyle ve Didaskali Tiyatro bünyesinde oynadığı Maşenka oyunuyla devam ettirdi. 2015'te Medcezir dizisinin bitmesi üzerine televizyonsa ara verdi ancak kısa bir süre sonra Medcezir dizisinde ki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile birlikte Analar ve Anneler dizisinde rol aldı. 2016-2017 sezonunda ise izleyici karşısına Muhteşem Yüzyıl Kösem isimli tarihi dizide Sultan 4. Murad olarak çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin