Atiye Zühre (Meral Çetinkaya) kimdir?

Netflix'in yeni dizisi Atiye'nin yayınlanan sezonu ilgiyle izlenirken, Atiye'nin Zühre'si merak uyandırdı.

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 16:52
Yeni Bölüm

Başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı Atiye dizisi daha ilk gününde izleyicilerin beğenisini topladı. Atiye dizisinde Zühre karakteri de en beğenilenler arasında yerini aldı. 

Atiye Zühre kimdir?

19-12/27/zuhre.png

Zühre, Atiye'nin herkesten gizlenen anneannesidir. Oldukça mistik ve gizemli bir kadın olan Zühre şifacı olma özelliğiyle de herkesin taptığı biridir. Hem Atiye'nin hem de Erhan'ın aradığı birçok cevap, Zühre sayesinde ortaya çıkacaktır. 

Atiye dizisinde Zühre karakterini Meral Çetinkaya canlandırmaktadır.

Meral Çetinkaya kimdir?

19-12/27/meral-cetin.jpg

5 Mart 1945 doğumlu oyuncu Meral Çetinkaya bir çok tiyatro topluluğunda yer almış asıl çıkışını ve ekran severlerin tanımasını sağladığı dizide Bizimkiler Ayla Hanım karakteridir. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde ise Hasefe Akarsu karakterine can vermiştir. ÇSOD Üyesi Meral Çetinkaya Yavuzer Çetinkaya ile evlenmiş ancak eşi 1992 yılında kalp krizi nedeni ile vefat etmiştir. Meral Çetinkaya Bursa doğumludur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin