Watchmen reytingleri olası 2. sezon kararını etkiler mi? Yeni sezon olur mu?

Watchmen 2. sezon olacak mı? Dizi hayranları şu sıralar bu sorunun cevabını arıyor. Peki, Watchmen ilk sezonunda nasıl bir ekran performansı gösterdi?

Alan Moore & Dave Gibbons ikilisince yaratılan DC'nin popüler çizgi romanı "Watchmen"in HBO ve Damon Lindelof ortaklığıyla gerçekleşen dizi uyarlamasında ilk sezon geride kaldı.

WATCHMEN İLK SEZONUNU TAMAMLADI!

Lost ve The Leftovers gibi çok konuşulan dizilerin Emmy ödüllü yaratıcısı Damon Lindelof'un vizyonuyla çekilen; oyuncu kadrosunda Oscarlı yıldızlar Regina King ve Jeremy Irons gibi isimlerin bulunduğu dizinin dokuz bölümden oluşan ilk sezonu 20 Ekim - 15 Aralık 2019 tarihleri arasında yayınlandı.

19-12/27/watchmen-1x09-foto.jpeg

WATCHMEN 2. SEZON OLACAK MI?

Sezon finalini şok edici ölümler, Dr. Manhattan'ın kaderi ve Angela Abar'ın sürpriz bir şekilde yeni güçler edinme olasılığıyla kapatan Watchmen'in en başından tek sezonluk mini dizi olarak tasarlandığı bilinmekte. Lindelof dokuz bölümlük sezon genelinde hikayenin başlangıcının ve sonunun belli olduğunu belirtirken, yayıncı kanal HBO'nun diziyi devam ettirme yanlısı olduğunu da belirtiyor. Sonuç olarak şimdilik Watchmen'in 2. sezonunun olup olmayacağı bir bilmece!

Dizinin başlangıcından itibaren artan ve son bölümüyle zirve yapan izlenme oranları ise HBO'nun yapımı devam ettirmek istemesinde destekleyici bir unsur olarak dikkat çekiyor.

19-12/27/watchmen-1x09-foto2.jpeg

WATCHMEN SON BÖLÜMÜYLE REYTİNGLERDE ZİRVE YAPTI!

Watchmen'in 15 Aralık'ta yayınlanan "See How They Fly" isimli son bölümü HBO platformlarınca toplamda 1.6 milyon izleyici tarafından takip edildi. Bölümün televizyon yayını ise 935,000 izleyiciye ulaştı ve sezon geneline bakıldığında en yüksek izleyici sayısına ulaşan bölüm oldu. Ortaya çıkan rakamların bir önceki bölümden %14, sezon açılışı bölümünden ise %17 oranında daha yüksek olduğu görülüyor.

WATCHMEN BÖLÜMLERİ ORTALAMA 7 MİLYONDAN FAZLA İZLEYİCİYE ULAŞTI!

Prömiyerinden itibaren ciddi bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Watchmen ilk bölümünden günümüze kadar sonraki izlemeler dahil olmak üzere bölüm başı ortalama olarak 7 milyondan fazla izleyiciye hitap ediyor. Bu ortalama Watchmen'i 2017 yılında başlayan Big Little Lies'tan sonra HBO'nun ilk sezonu en çok izlenen dizisi yapıyor. Yapım ayrıca 2016'da ilk sezonu yayınlanan kanalın popüler dizilerinden Westworld'den bu yana HBO'nun yılın son çeyreğinde en çok izlenen dizisi unvanını aldı.

19-12/27/watchmen-1x09-foto3.jpeg

Ekran performansı, ulaştığı izlenme rakamları ve sosyal medya etkileşimleri Watchmen'i kısa sürede fenomen diziler arasına soktu.

Watchmen tek sezonluk mini bir dizi olarak mı kalacak yoksa HBO'nun gönlünden geçen olacak ve Watchmen'i 2. sezonuyla izlemeye devam mı edeceğiz, bunun yanıtını önümüzdeki haftalarda alabiliriz.

Watchmen: Making Of Featurette | HBO

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin