Atiye Serdar (Tim Seyfi) kimdir?

Netflix'in yeni dizisi Atiye hem hikayesiyle hem de oyuncularıyla dikkat çekiyor. Atiye Serdar kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri...

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 17:53
Yeni Bölüm

Başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı ve Netflix'te yeni başlayan dizi Atiye'nin ilk sezonu yayınlandı. Atiye Serdar kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler!

Atiye Serdar kimdir?

19-12/27/tim-seyfi-kim.png

Serdar, Ozan'ın babasıdır. İş insanı olarak görünse de karanlık bir yanı vardır. Atiye'nin geçmişine ait olan bulgulardan bazılarının çalınmasını ve bulunmamasını isteyen Serdar, geçmişin karanlığı ile bağlantılıdır ve her ne pahasına olursa olsun Atiye'nin yakınında olmasını ister.  

Atiye dizisinde Serdar karakterini Tim Seyfi canlandırmaktadır. 

Tim Seyfi kimdir?

19-12/27/tim-seyfi.jpg

10 Ağustos 1971 yılında doğan Tim Seyfi, Yıldızeli'nde sekiz çocuklu bir ailenin 5. çocuğu olarak dünyaya geldi. Münih ve Marsilya Üniversiteleri'nde simültane tercümanlık, Cours Florent'te de sanat eğitimi aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin