Tutunamayanlar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!

TRT1 ekranlarının yeni dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 09:57
Yeni Bölüm

TRT1 ekranları, birbirinden başarılı oyunculardan oluşan kadroları ile yeni dizilerini görücüye çıkarmaya devam ediyor. 2020 yılına girmek üzere olduğumuz şu günlerde, TRT1'in yeni dizisi Tutunamayanlar'dan ilk tanıtım da yayınlandı. 

Tutunamayanlar oyuncuları:

19-12/30/tutunamayanlar-basliyor.png

Oyuncu kadrosunda: Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever, Zafer Algöz, Bülent Çolak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Özlem Tokaslan, Dilek Çelebi Tunç, Uğur Serhan, Sahra Kübra Gümüş, Dilhan Naz Özgülüş, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız ve Asuman Dabak gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Tutunamayanlar dizisinin çekimleri, 9 Aralık'ta İstanbul'da başladı. 

Tutunamayanlar konusu:

19-12/30/tutunamayanlar-sizisi.jpg

İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in ortaklığında çekilen dizihayata dört elle sarılan gençlerin bir türlü rast gitmeyen işlerini konu alacak ve ayrıca hayatı boyunca hiç çalışmayan ve çalışmak da istemeyen Tarık'ın umutsuzca gittiği iş görüşmesinde, babasının iflası ile her şeyini kaybeden İrem'le tanışmaları ve aşık olmaları da izleyiciye sunulacak. 

Tutunamayanlar ilk tanıtım:

7 Ocak Salı akşamı izleyici ile tanışacak olan Tutunamayanlar dizisinin ilk tanıtımı da nihayet yayınlandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin