Atiye'nin Serdar'ı Tim Seyfi'den 2 sezon müjdesi geldi!

Atiye dizisinin oyuncuları dizi hakkında açıklamalar yaptı.

Merve Mutlu
03 Ocak 2020 - 12:46
Magazin

Başrolünde mistik bir karakter olan Atiye rolü ile Beren Saat'in yer aldığı ve kadrosunda Melisa Şenolsun (Cansu), Metin Akdülger (Ozan), Mehmet Günsür (Erhan), Civan Canova (Mustafa) ve Tim Seyfi (Serdar) gibi başarılı isimlerin yer aldığı Atiye dizisi hakkında yeni açıklamalar geldi. 

20-01/03/atiye-dizisi.png

Çekimleri dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe ve İstanbul'da yapılan, Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan uyarlanan yeni Netflix dizisinde Mustafa karakterini canlandıran Civan Canova ile Serdar karakterini canlandıran Tim Seyfi, medyatava'ya verdikleri röportajda dizileri hakkında konuştular. 

2. sezon çekimlerinin bittiği müjdesini veren Tim Seyfi, "İkinci sezonun çekimleri yeni bitti. Devamına her zaman yapıldığı gibi, seyircilerin beğenisine göre karar verilecek. Ama umutluyum çünkü güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum." cevabını verdi. 

20-01/03/atiye-serdar.jpg

Merak uyandıran dizinin dikkat çeken isimlerinden biri olan Serdar Bey karakterini canlandıran oyuncu Tim Seyfi, canlandırdığı karakteri ise şu sözlerle ifade etti: "Serdar, uluslararası şirketlerle çalışan ve dünya vatandaşı olan çok başarılı bir iş adamı. Karizmatik, zeki ve çok güçlü. Herkes tarafından çok sayılan ve aynı zamanda korkulan bir insan. Geçmişinde yaşadığı şeyler onu bazı anlarda çok sert ve merhametsiz bir hale getirmiş. Elde etmek istediği şeyler için, kimseyi umursamıyor, hatta kendi oğlunu bile kurban etmeyi göze alıyor. Dizinin akışında Serdar’ın böyle davranmasının sebeplerini ufaktan anlamaya başladıktan sonra, seyircinin ona karşı daha empatiyle ve farklı bir yaklaşım içerisinde olacağını düşünüyorum. Bazen en kötüler bile iyilerden daha insani olabiliyorlar. Yin Yang misali: Her ışıkta biraz karanlık, her karanlıkta biraz ışık..."

20-01/03/atiye-serdar-km.jpg

Netflix'in 2. Türkiye yapımı projesi olan Atiye dizisi aynı zamanda Göbeklitepe bölgesinde çekilmesi açısından da büyük bir marka değeri taşıyor. Tim Seyfi, Atiye dizisinin Türkiye tanıtımını ise şu sözlerle değerlendiriyor:

"Türk dizilerinin dünya çapında bu kadar popüler olması gurur verici bir durum. Netflix ile beraber bu durum daha da büyük başarılara kapı açacak bence. Aynı anda 190 ülkeye ulaşabilen bir platformda yer almak inanılmaz bir potansiyel ve şans hepimiz için. Atiye sayesinde insanlar Türkiye’yi, Türk insanını ve ülkemizde, özellikle Anadolu’da var olan o kıymetli insanları, hikayeleri, tarihi mekan ve eserleri tanıma şansı yakalayacaklar. Yaşadığımız dünyadaki medeniyetin başlangıcı Göbeklitepe olmasıyla ve hikayemizin onun etrafında dolanmasıyla, herkesin Türkiye’ye ve tarihi zenginliklerine bakış açısını ayrıca değişecegini düşünüyorum."

20-01/03/atiye-mustafa.jpg

Atiye dizisinde Cansu ve Atiye'nin babası olan Mustafa karakterini canlandıran usta oyuncu Civan Canova, dizide canlandırdığı karakterin nasıl bir baba olduğunu şu sözlerle açıklıyor:

"İyi kurgulanmış bir yapısı var senaryonun. Karakterler de öyle. Tek boyutlu değil. Her insan gibi iyi tarafları da var kötü tarafları da... Ayakları yere basıyor. Mustafa mesleğinde sert, geçmişi şaibeli bir adam. Aile içinde ise otoriter ama yumuşak, anlayışlı, sevgi dolu bir baba. Kızının tuhaf davranışları karşısında nasıl davranacağını bilemiyor, çaresizlikten kahroluyor. Bölümler ilerledikçe daha da artıyor çaresizliği."

Atiye dizisinin kendisi için nasıl bir yolculuk olduğu sorusuna ise: "Benim için çok zevkli ve heyecanlı bir yolculuk oldu. Sekiz ay hiç sorunsuz çalıştık. Farklı bir platform. Bildiğimiz dizi dünyasından bayağı farklı. Her hafta bir bölüm izleyip, bütün gece ertesi gün yayınlanacak olan reytingleri beklemiyorsunuz. İki sezonun bütün bölümlerini çektik ama geri dönüşü nasıl olacak hala bilmiyoruz. Bizler de diğer Netflix aboneleriyle birlikte izleyeceğiz ve o süreci birlikte yaşayacağız." sözleri ile cevap veriyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin