Afili Aşk 29. bölüm ne zaman? Final mi yapıyor?

Kenal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk'ın yeni bölümü ne zaman?

Merve Mutlu
03 Ocak 2020 - 12:44
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayşe Yılmaz karakteri ile Burcu Özberk'in, Kerem Yiğiter karakteri ile de Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Kanal D'nin romantik komedi dizisi Afili Aşk'ın yeni bölümü merakla bekleniyor. 

20-01/03/afili-ask-yeni-bolum.jpg

Eğlence dolu bölümleri ile Kanal D ekranlarında yayınlanan ve şu ana kadar 28 bölümü izleyici karşısına çıkan "Afili Aşk dizisinin 29. bölümü ne zaman?" sorusu izleyenlerin kafasını karıştırdı. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi "Afili Aşk bitti mi?" sorusu da izleyicilerin aklındaki bir diğer soru oldu. 

Afili Aşk final mi yaptı? Yeni bölüm neden yok?

20-01/03/afili-ask-bitti-mi.jpg

İftira attığı Kerem'le evlenen Ayşe Yılmaz adlı genç kızın yaşadığı renkli olayların ekranlara taşındığı romantik komedi dizisi, kanalların yeni reklam anlaşmaları yapması nedeniyle Ocak ayının ilk haftası yeni bölüm yayınlamama konusundaki ortak kararlarından dolayı bu hafta ekranlarda olmayacak. Sevilen dizi 15 Ocak akşamı 29. bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin