Yedinci Koğuştaki Mucize'nin Ova'sı Nisa Sofiya Aksongur Mucize Doktor dizisinde!

Sevilen çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur'un yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
03 Ocak 2020 - 10:56
Yeni Bölüm

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur'un üstlendiği Yedinci Koğuştaki Mucize adlı sinema filmi, gişede beklenenden fazlasını alarak hasılat rekoru kırmıştı. Filmde Ova karakterini canlandıran çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur şimdi de bir dizide rol alıyor. 

20-01/03/nisa-sofiya.jpg

Sevilen sinema filmi Yedinci Koğuştaki Mucize filminde dikkat çeken çocuk oyuncu, izleyicilerden ve eleştirmenlerden büyük beğeni toplamış ve adını büyük bir kitleye duyurmuştu. Filmde: Zihinsel engelli olan babasını çok seven ve onun hapse girmesi ile onun için mücadele eden küçük bir kız çocuğu olan Ova'yı canlandıran Aksongur şimdi de Mucize Doktor dizisine konuk oldu. Çocuk oyuncu, 9 Ocak'taki 17. bölümde ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin