Arrow uzantı dizisi hakkında detaylar gün yüzüne çıkıyor!

Katherine McNamara (Mia Smoak/Green Arrow), Katie Cassidy (Laurel Lance) ve Juliana Harkavy'li (Dinah Drake) Arrow spin-off dizisinin tanıtımı niteliğindeki "Green Arrow & The Canaries" bölümünün detayları duyuruldu.

The CW kanalının amiral gemisi dizilerinden "Arrow"da sona yaklaşıyoruz. 15 Ekim'de başlayan ve on bölüm sürecek final sezonu 20 Ocak 2020'de son bulacak ve diziye veda edeceğiz. Ancak Arrow'un bazı kahramanları yola devam edecek!

ARROW SPIN-OFF'U HAKKINDA YENİ DETAYLAR!

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda The CW kanalının Arrow'un spin-off yani uzantı dizisi üzerinde çalışmalara başladığı haberi düşmüştü. Üzerinde çalışılmaya devam edilen uzantı dizinin ana karakterlerini canlandıran isimler Katherine McNamara (Mia Smoak/Green Arrow), Katie Cassidy (Laurel Lance) ve Juliana Harkavy (Dinah Drake) olacak.

20-01/03/arrow-spinoff.jpg

Arrow final sezonunda bir bölümün bu potansiyel dizi projesine özel olarak planlanacağı, bölümün bir nevi yeni dizinin pilot bölümü niteliğinde olacağı da açıklanmıştı. Ve söz konusu bölümle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

"GREEN ARROW & THE CANARIES" BÖLÜMÜ YENİ DİZİNİN TANITIMI NİTELİĞİNDE!

The CW kanalından gelen basın açıklamasına göre "Green Arrow & The Canaries" isimli bölüm 21 Ocak 2020'de ekranlara gelecek.

Beth Schwartz & Marc Guggenheim & Jill Blankenship & Oscar Balderrama'nın yazar ekibinde yer aldığı, yönetmenliğini Tara Miele'nin üstlendiği dizinin hikayesi şöyle:

Star City'de 2040 yılı ve Mia Queen (McNamara) istediği her şeye sahiptir. Ancak Laurel (Cassidy) ve Dinah'ın (Harkavy), Mia'nın hayatında tekrar ortaya çıkmaları işleri şok edici bir hale sokar ve Mia'nın mükemmel dünyası altüst olur.

20-01/03/arrow-spinoff-izle.jpeg

Laurel ve Dinah, bir kaçırılma kurbanının izini sürerken kurbanın doğrudan bağlantısının olması nedeniyle Mia'nın yardımına ihtiyaç duyarlar. Ve Mia, Laurel, Dinah şehri kurtarmak için bir kez daha kostümlerini giyerler.

ARROW UZANTI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uzantı dizinin 2020 yılı içinde The CW ekranlarında başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin