Atlanta'ya erken 4. sezon onayı müjdesi! Atlanta 3 ve 4. sezon detayları!

FX kanalının bol ödüllü dizisi Atlanta'nın 3. sezonu beklenirken diziye erken bir yeni sezon onayı daha geldi. Atlanta 4. sezon detayları...

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2019 - 21:59
Kültür Sanat

Amerikan kablolu televizyon kanalı FX, Emmy ve Altın Küre ödüllü dizisi "Atlanta"nın geelceğini daha da sağlamlaştırdı!

ATLANTA 4. SEZON ONAYINI ALDI! YENİ SEZON DETAYLARI!

TCA yaz basın turundaki sunumun bir parçası olarak açıklanan gelişmeye göre kanalın popüler dizisi Atlanta henüz 3. sezonu başlamamışken 4. sezon onayını resmen cebe koydu!

8'er bölümden oluşacak 3. ve 4. sezon bölümlerinin çekimlerine önümüzdeki ilkbahar döneminde başlanacak.

Donald Glover'ın yoğun takvimi nedeniyle ertelenen üçüncü sezonun başlangıç tarihi henüz netlik kazanmış değil. Hazırlık sürecine bakılırsa yeni sezonun başlangıç tarihini 2019'un sonları ya da 2020'nin başları olarak tahmin edebiliriz.

19-08/07/atlanta-izle.jpg

10 bölümlük ilk sezon 06 Eylül 2016 - 01 Kasım 2016; 11 bölümlük ikinci sezon ise 01 Mart 2018 - 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında yayınlanmıştı.

FX Entertainment Başkanı Eric Schrier yeni sezon onayı gelişmesi hakkında yaptığı açıklamada Donald, Paul, Dianne, Stephen ve Hiro'nun açıkça televizyondaki en iyi programlardan biri olan Atlanta'ya iki istisnai sezon kazandırdığını, diziyle ilgili eleştirel beğeni ve övgülerden daha fazla söylenebilecek bir şey olmadığını belirtirken "Bu oyuncu grubu ve ortak çalışanlar bu neslin en özgün, en yenilikçi hikayelerinden birini yarattı ve onların iş ortakları olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

İki kuzenin Atlanta'da rap müzikte başarılı olma; kendilerinin ve ailelerinin hayatlarını iyileştirme mücadelesi üzerine odaklanan hikayeye sahip Atlanta'nın oyuncu kadrosunda başroldeki Donald Glover ile birlikte Brian Tyree Henry, Zazie Beetz ve Lakeith Stanfield yer alıyor.

19-08/07/donald-glover.jpg

FX Production yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcısı kadrosu ise Glover, Paul Simms, Dianne McGunigle, Stephen Glover ve Hiro Murai'den oluşuyor.

Atlanta iki sezonluk ekran serüveni boyunca beş Emmy, ikişer Altın Küre ve AFI Ödülü kazanmasının yanında Peabody, PGA, WGA, TCA, NAACP ve Critics' Choice Awards gibi organizasyonlardan da ödülle dönmeyi başardı.

"Atlanta" (FX) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin